Viikonloppu meni kaikenlaisissa kiireissä. Ei paljon tottisteltu, mutta piti tietenkin corgilaumaa hoitamaan tulleelle Pirjolle esitellä parit pomput. Muutama maahanmeno, sivulletulo ja pätkittäin seuraamista. Maahanmenosta seisomaannousua piti myös tehdä muutamaan kertaan ja kyllä sillä neidillä on tekniikka hallussa, että kuinka sieltä pitää nousta ilman että askeleita tulee. Apujahan se tietenkin tarvitsee vielä runsaasti näihin juttuihinsa, mutta niistä sitten otetaan hajurakoa kun osaamisen taso kasvaa.

Pikkuinen tauko tulossa Fyran tottisteluun viikoksi. Kaksijalkaiset lähtevät Puolaan katsomaan näyttelykarkeloita ja Fyra menee hoitamaan Raffe-tö-rottwailerin liikuttamista ja leikittämistä. Oletettavasti se on siinä hyvä, mutta pitänee jännityksellä odotella Raffen mielipide asiaan. Mukaan menee esiliinaksi myös Nörtti, jotta nuorison meno ei vallan mahdottomaksi ylly. Kiitos Riikka ja Pete avusta!

Viikkoon meillä ei sitten tässä blogissa tapahdu yhtikäs yhtään mittään. Luulen että tapahtumat eivät kuitenkaan ole Fyran osalta vähissä, ne vain keskittyvät nettielämän sijasta tuonne Raahen Välikylään...