Koulunpihatreeni jätettiin tältä iltaa. Jenni yskii siihen malliin, että mitäpä sitä turhaan mennä yskää jumppaamalla ja hiki päässä juoksemalla pahentamaan. Keittiötokoiltiin siis taas.

Eilen esiteltiin noutokapula. Tänään harpattiin askel kun kerran kapulan suussapitäminen toimi yön mietinnän jälkeen. Laitoin kapulan maahan, Fyra nosti sen käteeni. Laitoin kapulan vähän kauemmas, Fyra haki sen jälleen käteeni, mutta tahtoi ottaa kapulan takahampaidensa väliin (siitä ei ole pitkä matka pureskelemiseen). Nyt Tapsa apuun. Kapula Tapsalle ja ohjeistus, että katsoo että Fyra ottaa kapulan hänen kädestään oikein noiden välihampaiden kohdalle. Tämä toimi loistavasti ja tehtiin pari oikein hienoa kapulanhakua. Lopuksi vielä pari kapula suussa istumista. On se mainio pikkulikka!

Tehtiin myös hieman käännöksiä. Eipä niitä moittia voi, tai no joku pro voi ehkä naureskellakin vielä niille, mutta eikös se pääasia ole, että itse on tyytyväinen.

Fyra tykkää tehdä hommia kanssani ja minä Fyran kanssa. Tästä ehkä tulee jotain! Odotan viikonloppua ja valoisaa hetkeä. Josko vaikka panisi alulle ruudun harjoittelun tuossa pihalla.