Puola on koettu! Suureksi ylpeydekseni voin sanoa, että torstaisen corgikehän lisäksi pysyttelin suurimman osan näyttelyssä vietetystä ajasta TOKON MM-kisoja seuraten. Mielenkiintoista oli! Pohjoismaalaiset oli ihan omaa luokkaansa ja ylimpänä ilossahan oli Suomen joukkueen MM-voitto. Yksilötasollakin sijoitukset oli upeita. Valitettavasti emme olleet sunnuntaiseen Maamme-lauluun saakka, mutta lauantaiset yksilösijoitukset ensimmäiseksi, toiseksi ja neljänneksi loivat jo juhlamieltä meidän autoon.

268492.jpg
Lauantain yksilökisaajien kolmen kärki, suomalaisille kaksoisvoitto. Onnea Päivi Lamminen ja Leena Välimäki & tottelevaiset nelijalat!

No, takaisin Fyran tokotteluun.

Fyra oli reissun ajan Riikan ja Peten "ilona". Vielä ei ole ihan tarkalleen tiedossa oliko se oikeasti ilona vai saiko se iloa aikaan vain itselleen, mutta eiköhän tuo jonkun saunaillan merkeissä selviä ;-)

Viime viikolla olin niin kiireinen, etten ehtinyt paria perusasentoharjoitusta kummemmin tokottelulla päätäni vaivata. Lauantaina kuitenkin tehtiin jotain vähän enemmänkin.

Innokas se on, siitä ei tämä homma kiinni jää. Ongelmaksi voi tosiaan muotoutua liika touhottaminen, mutta minä en nyt jaksa sillä asialla päätäni vaivata. Se on pentu ja vielä pitkään. Jos ilo pursuaa niin pursutkoon, palkkaa siitä ei kuitenkaan saa.

Otin sivuaskelia oikealle ja vasemmalle. Oikealle siirryttäessä menee paremmin, vasemmalle siirryttäessä tahtoo tarjota istumapaikkaa aika eteen. Pitänee autella namilla sitä oikealle kohdalle.

Luoksetulohan meillä opetellaan tuohon eteen istumaan ja siitä siirtyminen sivulle. Tarttetaan taitoa jos/kun tuolla PK-puolella kisataan. Aikoinaan Tinka osasi molemmat tavat tulla luokse, joten en usko että se on ongelma Fyrankaan kanssa. Käskyhän on sivulle tullessa eri kuin eteen tullessa. Fyra tulee luonnostaan kauniiseen paikkaan eteen istumaan. Hyvä niin. Käsky on Jylhän Marikalta "varastettu" LIKI. Sana sopii minun suuhun hyvin.

Maahanmeno menee jo ilman isoa käsiapua. Pikkuneiti kirjaimellisesti tipahtaa maahan. Myös ylösnousu makuuasennosta on tyylipuhdas hissi. Hyvä näin!

Fyra kyllä jaksaa yllättää aina innollaan. Se tekee kaiken mitä osaa ja yrittää vähän parempaakin esittää. Jatkamme harjoittelua...