Pakkasta näyttää olevan nyt -24, joten tottistelut on vähäksi aikaa tottisteltu tuolla ulkoilmassa. Keittiötokoilukin on nyt Fyran osalta paussilla kun tuo juoksu tekee siitä selvästi sen verran keskittymiskyvyttömän, että antaapa olla. Leikkiköön omia leikkejään (niitähän riittää).

Fyra10kkA.jpg

Sunnuntaina kuvattiin koiria tuossa tiellä ja Fyrastakin otettiin parit poseeraukset. Tai no - totuuden nimissä poseerauskuvia otettiin vajaa 30, mutta vain muutamassa se seisoi kiemurtelematta ja häntäkin oli kuvan oton verran sen verran paikallaan että tuli kuvaan mukaan. Pari tottistelukuvaakin siitä saatiin, mutta ne aivot oli tosiaan joko yli- tai alikierroksilla kun ei oikein mistään meinannut mitään tulla. Se teki kamalasti asioita, mutta ihan ylimääräisellä hösäyksellä varustettuna. Paussin paikka!

th_FyraSeurailee.jpg th_FyraSivuilee.jpg th_Fyra10kk_paa.jpg

Misiu ja Pörri oli maneesilla sunnuntaina illalla. Misiu otti pujolle ohjauksia erilaisista kulmista. Ihan hyvin meni siihen nähden, että itsellä oli vähän aivot narikassa ja narikkakin jäässä. Se osaa ihme kulmista ja ihme heitoilla mennä pujolle. Pitää ensi kesänä kisoissakin jättää sille vähän vastuuta tuosta pujolle menosta ja jättää sitä hemmetin varmistelua vähemmälle. Säästyy pikkuisen aikaa...

Misulla on taas menemisen meininkiä ja se suorittaa esteitä aika kaukaa ohjattuna. Yksittäisesteenä ollut keikukin meni vauhdikkaasti kaukaa ohjaten niin, että herra syöksyi kontaktipinnalle asti reippaasti ja pamautti laudan alas. Keinuhan on ollut sille vähän inhokkieste, jonka suoritusnopeus on sille ollut aina vähän niin ja näin. Näkyy esteen inhokkiaste vähentyneen, hyvä niin!

Misun kohdalla nyt selvästi heikoin lenkki on ohjaajan kunto. Olen AIVAN puhki pienestäkin sen kanssa porhalletusta pätkästä. Kilpailemista ei haaveillakaan ennen kuin akka on paremmassa juoksukunnossa. Hävettää, ottaa päähän ja... *ruoskii itseään*

Mukavaa oli myös nähdä Katin ja Misun yhteinen kiekka esteillä. Pitääkin kehitellä sellainen varaohjaajajärjestelmä.... Kaaaaaatiiiiiii ;-)

Misiu myös tottisteli. Kelvollisesti se osaa ja sen ehdottomasti parasta tekemistä on seuraaminen. Siitä on sairaan kivaa seurata ja pitää kontaktia. Liikkeestä istuminen ja maahanmeno tarttee vähän hiontaa, jotta voin lopettaa sen mokoman varmistelun, mutta opiskellaan!

Pörri meni kans tottista. Nyt meni istumaan jättämiset hyvin kahdella eka kerralla ja kun kolmannen kerran ajattelin, että NYT sitten kutsun sen luokse.... se lähti perään. Lukeeko se pentele minun ajatuksia? Pitäs nähdä videolta mitä sitä oikein tekee tietämättään kun se lähtee hiippailemaan perään ja mitä jättää tekemättä kun se ei hiippaile. Toinen missä on nyt havaittavissa vähän ongelmaa, on seisomisliike kun palaan Pörrin luo. Se meinasi istua sitä lähestyttäessä. Ilmentäneekö epävarmuutta tuossa istumaanjättämisessä kun olen sen siinä palauttanut takaisin istumisasentoon ja sekoittaa samaa asiaa seisomiseen? Oletettavasti! Pitää nyt vain harjoitella jämptisti ja palkata oikeissa kohdissa runsain mitoin.

Sivulletuloa olen treenannut sillä keittiössä ruokakupin avulla. Sillähän oli ongelmana vähän huolimaton sivulletulo (tulee suoraan edestä sivulle). Se tahtoi jäädä vähän taakse, vinoon tai seisomaan oikeaan paikkaan. Ruokakuppi maahan Pörrin selän taakse ja "P" istumaan tai makaamaan (vaihtelen asentoa josta kutsun). Kutsun Pörrin ja kun oma rintamasuuntani on ruokakuppia kohden, on P:lläkin motivaatiota kääntyä nopeasti oikeaan suuntaan ja kun kirsu osoittaa kohti ruokakuppia jonne se tosiaan haluaa, on se myös aika suorassakin. Vapautan sen perusasennosta ruokakupille, joka nyt onkin Pörrin edessä. En tiedä alkuunkaan onko tämä järkevää ja kostautuuko se joskus jossain muussa liikkeessä, mutta tässä tapauksessa se on toiminut hyvin.

Jennillä on korvatulehdus. Ollaan kotosalla, mutta mahdolliset pihatreenisessiot kauniista ilmasta huolimatta jää nyt kokematta.... kiitos herra pakkasukon, jonka kieroutunut huumorintaju ei nyt naurata. Tätä kirjoittaessani pakkanen nousi asteen... -25 näyttää mittari! Tylsää!