Koirien terveydentilasta ei ole moitteen sanaa, mutta omasta voisi kirjoittaa flunssan ilot ja kirot -nimisen novellin. Ilopuoli on vähänlainen, mutta kiroista tulisi eräskin kappale.

Sisällä ollaan siis oltu ja visusti. Ulkona on milloin pakkasta, lauhaa tai vimmattua tuulta. KOSKA se talvi tulee?

Fyra on opiskellut liikkeestä maahanmenoja ja istumisia. Kaikki mitä se tekee, tapahtuu kuin vietereillä varustetuin tassuin. Maahan - BOING - Istu - BOING... kerrassaan hassu otus!

Niitä vasemmalle kääntymisiä on myös marssittu keittiössä. Fyra on ollut hihnassa, joten olen saanut sillä estettyä sen eteenpäin marssimisen ja mahdollisen edistämisen. Haluan että se oppii käännöksessä käyttämään todellakin takapäätään. Hyvällä alulla ollaan, mutta korosta - vasta alulla :D

Misiu on opiskellut ruokakupin kanssa malttia. Ruokakuppi maahan ja pikkumies paikallaoloon. Hyvä sanalla EI SAA vielä nytkäyttä itseään liikkeelle - ehei - pitää odotella vapauttamista. Mitenhän sen Misiun hännän saisi lopettamaan sen heilumisen siinä paikallaolossa kun Misiun tapauksessa häntä heiluttaa koko koiraa (ongelma se on tuokin - oikeasti...)!

Koitan tervehtyä viikonlopuksi. Maneesikin kutsuisi sunnuntaina. Jo kaksi sunnuntaita jäänyt väliin.