Siis liikkeestä maahan. WOW! Piti oikein tehdä pari kertaa kiellon päälle vain testatakseni oliko se vahinko. Ei ollut ei. Eihän se vielä osaa jäädä sinne, mutta seuraamisesta Fyra tipahtaa maahan käskyllä salamana maahan ja saa palkan. Ei myöskään koittanut tarjota tuota tavallisissa seuraamispätkissä perusasennon tilalle, joten olettaisin että se kuuntelee käskysanaa (ainakin vielä).

Se myös teki edessäni avoimen luokan kaken alkeita ilman käsimerkkejä. Takamus pysyi paikallaan. Maahanmeno on nopea tippuminen, istumaan nousu on kyllä kuin olisi viritetyt jouset kainaloissa.

Seuraamisessa pilkun****intahionnan alle menee nyt käännös vasemmalle ja kun se sujuu, vuoroon astelee täyskäännös siihen suuntaan. Täyskäännöksessä oikealle ei ole onkkelmia, mutta pitää tuo vasenkin hioa kun tuo PK-puoli kiinnostaa.

Treenailu maistuu vieläkin hyvältä, niin hyvältä, ettei sen BH-kokeeseen tähtäämisen tarvitse välttämättä olla vasta syksyn juttu. Katsotaan miten tämä meidän virtapiirin paikallaoloharjoittelu etenee ja tuumitaan tuota tavoitetta sitten, mutta ei savua ilman tulta... ;-)

Ja vielä lisäystä :

Onnistuinpas leikkimään blogin asetuksien kanssa ja saamaan vähän omaa näköä tähän jutusteluun. Yläpalkissa on Fyra ja Misiu.

Viikonloppu meni Kajaanin näyttelyissä, lauantaina corgit ja sunnuntaina Riikan bullmastiffit Aku ja Petu. Tein Finndogsin osastolla oikean LÖYDÖN kun ale-korista tarttui käteen minikokoiset hakurintsikat. Ne on täydellisen sopivat corgien käyttöön!!! Hintaa hankinnalle tuli kokonaista 3 euroa. 

Illalla melkein suoraan näyttelyreissulta mentiin Riikan kanssa vielä Bio-Huvimyllyyn kun Akulla oli siellä "tassukirjoitustenjakotilaisuus". Suden arvoitus on kuulemma myynyt hyvin Raahessa ja Akun roolisuoritus pahiksen koirana, "Simona", on saanut paikallista julkisuutta melko lailla. Niinpä elokuvateatterin aulassa oli melkoinen hässäkkä kun pienemmät ja vähän isommatkin raahelaiset tahtoivat rapsutella paikallista elokuvatähteä. Harvemmin sitä saa sanoa saaneensa nuolaisun Peter Franzenin vastanäyttelijältä... ;-)

Miksikö minä tästä tässä treeniblogissa horisen? No kun sain otetuksi siellä Akusta niin mainion ja hauskan kuvan, jotta johonkin yhteyteen se on vain PAKKO saada laitetuksi, vaikka hyvän tekosyyn varjolla. Teknisesti se on kaikkea muuta kuin hyvä, mutta siinä on JOTAIN... vai mitäs sanotte oheisesta kuvasta?

335387.jpg