Sivut toimivatkin nyt (toivottavasti) moitteettomasti!

Tottistelupuolella tapahtui eilen keittiötreeniä Misiun, Pörrin ja Fyran kanssa.

Misiun kanssa liikkeestä maahanmenoja ja istumisia ja sitten piti kokeilla... ja KYLLÄ - sille on huomaamattaan tullut opetettua liikkeestä seisominen. Pysähtyi niille jaloilleen sanalla odota, juuri kuten Pörrikin! Ollaan käytetty tuota sanaa agilityssä eka esteen takana ja näköjään onnistuu muissakin ympyröissä.

Pörrin kanssa otin takaosan käyttämisiä sivulletulossa. Ihmeesti niilläkin kummallisilla koivilla voi tällätä itseään sivusuunnassa oikeaan paikkaan ja jopa peruuttaa. *kummissaan*

Fyran kanssa muutama hidas seuraamispätkä ja vasemmalle käännöksiä. Lopuksi kontaktiharjoituksia yhdistettynä malttiin. Kontakti on se helpompi nakki, maltin kanssa pitää tehdä vielä paljon töitä.

Jennikin innostui sitten touhuamaan Fyran kanssa. Namipalojen voimalla tekivät yhtä sun toista ja mistä lie Jenni nähnyt vai oliko ihan oma keksintö, mutta yhtäkkiä keksin heidän leikkivän kahden pallon leikkiä keittiössä. Jenni heitti pallon1 ja F haki luovuttaen sen käteen saakka, jolloin Jenniltä lensi pallo nro2 ja homma toistui. Lopuksi Jenni piilotteli Fyralle namipaloja. Meidän vajaa 5-vuotias koirantreenari... ;-)