Maanantain agiliitovalmennuksessa aiheena oli kontaktit, kontaktit, kontaktit, kontaktit ainiin ja kontaktit. Kuultiin Minnalta luento kontaktitreenien tärkeydestä ja siitä kuinka paljon niihin oikeasti pitää aikaa laittaa. Ja sitten aloitettiin ne kaikki 300 kontaktitreeniä... no ei vaiskaan, mutta paljon kummiskin.

Misulla näyttää namikippo toimivan, tosin hieman eri merkityksessä kuin kontakteja roiskiville. Namikipon avulla tuo ahne nakki saatiin menemään VAUHDILLA kontaktiesteet, keinukin meni että pölähti vaan. Kontaktivirheitähän se ei isommin edes yritä tehdä, ei kai niitä oikeastaan edes osaa. Nyt pitäisi saada sille jatkossa kontaktit sellaiselle mallille, että se suorittaa ne oikeasti itsenäisesti riippumatta sijainnistani. Pannaan treenin alle, passar bra!

A:n kohdalla namikippo oli sille täysin uusi idea ja hieman piti askelmerkkiä hakea. Ajatuksena olisi saada se tulemaan alastulo parilla tasapainoisella loikalla, joista toinen osuu tyylipuhtaasti kontaktille. ans kattoo millon onnistutaan. Nyt se alastulo menee vielä vähän käsijarru päällä.

Treenattiin yksittäisiä esteitä, vauhdilla esteille tuloja ja lopuksi palkaten koira uudella estesuorituksella, ts. palkkana olikin namikipon jälkeen seuraava este. Misu ei tehnyt yhtään kontaktivirhettä koko treenin aikana, tosin se kyllä meinasi sooloilla sitä sun tätä harjoituksissa ja haki KOKO ajan jotain estettä että joko... joko sais mennä. Tyypillä menohaluja, kyllä meidät vielä kolmosluokan vauhtiinkin saadaan. Tää ollos ylypiä!

Fyra eilen? No - se ei puolestaan kun ulkoillut. Melko meteli siitä kyllä lähti kun näki minun tunkevan treeniliiviä niskaan. Painekattila meinasi vallan keittää yli...