... keskimääräisen terveet Fyran takakintut:

545759.jpg

Kirjainta jäämme odottelemaan, mutta olipa se mikä oli, noilta lonkilta ei pitäs pikkumustan tipahtaa. Kyynärpäät lähti myös arvosanalla "moitteettomat" ja silmistäkin löytyi sielu... eiku ei siis löytyny mittään suttua tahi ruttua.

Hieman meinasi olla kouhotus päällä Akuutissa vuoroa odotellessa kun ajat oli vähän myöhässä, pidettäneen tätä kuitenkin hyvänä malttiharjoituksena.

Fyra nukahti hitaasti ja heräsi salamannopeasti. Sinnikäs tapaus!

545781.jpg

Kanssakärsijöinä olivat Femma ja Jennin Täplä-dalmatialainen (röntgenkuvattavana yhdessä Fyran kanssa kuvassa ^ ), jolla oli aivan ikioma aika Kaisalle. Kaisa oli leikissä mukana täysillä ja pikkudallu parani, luultavasti?

Femma rokotettiin ja tarkistettiin silmät, oli rututon ja sututon sekin ja sai corgikasvatuksessa ne minimi "naimaluvat". No - syksyllä mennään kuitenkin kuviin kun hieman matala aikuistuu vielä, ei me pelkillä silmillä ja näyttelytuloksella pentusia maailmaan pykätä kun kuvausmahdollisuuskin on olemassa. Lisätköön sitten vaikka tieto tuskaa!

Tulomatkalla sattui Tapaus eli PAMaus. Moottoritiellä Toytasta räjähti kuskin puolen eturengas. Vauhtia vähän toistasataa. Tapsa sai kuitenkin auton hallintaan ja ohjattua sen Kaakkurin "sittarin" rampin alkuun. Jenni ja koirat pois autosta, samoin peräkontin häkki ja vararengasta vaihtoon. Huimaa oli vain sieltä pientareelta katsella kun renkaanvaihdossa pyllistelevä Tapsa heilahti aina ilmavirrasta kun rekat pyyhki persoonan takaa ainakin miljoonaa. Koirat ja Jenni ei olleet millänsäkään tästä pienestä episodista, jonka vakavuus ja vaarat alkoivat mennä tajuntaan vasta lähempänä kotia. Siinä olisi voinut käydä huonostikin. Onneksi säpäleiksi meni vaan rengas!

Nyt ois muuten kova hinku saada uusi "treenireppu" Ladan tilalle. Yksi onkin jo kiikarissa, kattellaan josko onnistuisi, ei olisi edes kallis. Pienenä selvennöksenä kerrottakoon että mun treenireppu on kesäisin AUTO, joka sisältää perusvarusteet melkeinpä lajiin kuin lajiin ;-)

Juuh ja kesän treeniryhmäpaikkakin varmistui Misiulle (wecoca) ja Eerolle (borcol). Joka torstai jatkamme Annen kanssa ajeluvuoroja Minnan treeneihin. Koukkuun jäätiin, myönnetään!