Tänään hyödynsin koulutusohjaajapalaveriin tulevien kavereiden odottelun tuossa pihalla tokottelemalla Fyran kanssa pihalla ja tiellä. Pikkumusta oli aika fiksuna!

Seuraamiset menee oikein hienosti. Patukka oli vasemmassa kainalossa ja tipahti sieltä aina yllättäen. Fyra ei seurannut patukkaa tahi kainaloa, vaan piti ihan oikeasti kontaktia kasvoihini. Namin kanssa meinaa mennä pomppimiseksi, joten ne jää nyt vähän paitsioon ja patu vaihtuu palkaksi. Pysyy järki selvästi enemmän kuosissa.

Aloittelin täyskäännöksen harjoittelun vasemmalle. Autoin patukan avulla Fyraa tajuamaan persheiton kääntyessä ja heti lensi patukka palkaksi. Lupaavaa oli, mutta eihän se sitä tietty vielä osaa.

Malttaminen on aina ollut sille se vaikein juttu. Nyt pantiin paikallaolo kunnolla alulle, kun otin siihen kannan, että tapahtuipa mitä tahansa, paikallaan on oltava. Fyra käskyllä maahan ja ote lähempää pannasta. Tönäisin maassa olleen patukan kauemmaksi ja tietty Fyra vähän nytkähti, ei kuitenkaan noussut. Vaadin siltä hetken malttamisen ja kontaktin ja vapautin liikkumattomalle patukalle. Hetken päästä kykenin jo heittämään patukan kauemmaksi ja Fyra pysyi paikallaan. Kyllä tämä tästä. Jos Fyra malttaa maailman-parhaan-lelun lentäessä olla tässä vaiheessa paikallaan, niin kyllä siitä vielä paikallaolokin kuoriutuu. Aikomuksena vielä saada siitä sellainen, että PYSYY kanssa!

Hyvä mieli pienen treenin jäljiltä, vaikka luonto onkin kokonaan vastaan ajatusta keväästä. Tänään satoi lunta *aikuistensana*!

Agilityrintamalta sen verran uutisia, että Misiun maanantaiset treenit meni oikein kivasti. Oma kroppa ei ole täydessä terässä, mutta nyt se oli jo enemmän tunnistettavissa kuin viikko aikaisemmin. Silloin juoksin kahdella täysin vieraalla jalalla, nyt sentään vasen toimi tuttuun tapaan oikean sooloillessa. Toivottavasti tohtorit löytää syyn tähän omituiseen tilaan, jossa oikean jalan tuntoaisti selvästi heikompi kuin vasemmassa ja kumartelut ja kiertoliikkeet rajoittuneita. Selkäkuvieni lausunnon saan 10.4. Siihen saakka käpistellään "tiedottomuuden" tilassa ja toivotaan parasta.