Tänään agiliidettiin Käpiksessä oikein privatreenien privatreeneissä. Mulla oli mukana Misiu ja Fyra + Kona-tö-intti, joka menee huomenna hakemaan ukkoja metsästä ja ei sen vuoksi treenannut mitenkään erityisemmin rankasti. Konnalla otettiin kontaktiesteitä ihan tahkoamismeiningillä. Ylösmenoihin lihapullaa ja samoin targetille alastuloihin. Kyllä se tästä! Konna tarjosikin jo monia komeita alastuloja.

Rakentelin harjoitukseen palasia helpoista kuvioista ja kaikki kontaktit oli mukana. Fyra loikki sinne sun tänne ja vähän tuonnekin. Osin omien valintojensa mukaan, osin minun ohjaamana, mutta mistään esteestä ei sille kyllä ongelmaa tule. Ongelmaksi tulee ainoastaan se, kuinka saada se suorittamaan esteet MINUN haluamassa järjestyksessä... Lopuksi Jenni (5v) "opetti" Fyralle keinua ja Fyra teki kyllä ihmeellisiä keinusuorituksia. Siinä sanoinkin kavereille, että paikataan sitten Jennin opettamat virheet myöhemmin, pääasia että noilla kahdella oli kivaa. Yhden positiivisen asian kuitenkin tajusin. Niiden kaistapäisten keinusuoritusten aikana Fyra löysi ITSE sen kohdan, jossa keinu alkaa kallistua ja teki loppupelissä aika kauniita keinun alastuloja. Ylösmenoissa oli vähän säätämistä, Jennistä kun oli hauska hypyttää se keinulle sivusta ja vähän joka ilmansuunnasta.

Misiu meni kontaktiesteet hienosti. Keinut oli upeita, puomin alastulot priimoja ja A-estessä ei tavan mukaan ollut onkkelmia. Hypyillä se pudotteli matalia jos se samanaikaisesti käänsi itseään. Korkeammilla hypyillä se oli selvästi tarkempi. Tyyppi ei ota tosissaan jos rimat on alhaalla -> mennyt pissi päähän? Pujottelun aloitukset toimi tänään moitteetta.

Fyra myös tokotteli hieman. Seuraamiset oli hyviä, saatiin kehujakin kavereilta. Liikkeestä maahanmenot onnistui, myös juoksusta tipahti nopeasti. Luoksetulossa eteen istuminen oli hyvä. Esteitä kasatessa jätin sen myös paikallaoloon. Kerran koitti nousta, mutta palautin paikalleen. Sen jälkeen pysyi.

Lopuksi otin Fyralla tokohyppyä, jossa oli 7-8 lautaa. Hyppäsi komeasti! Kokeilin vielä PK A-estettä, joka oli "voittajaluokan asennossa". Eipä paljon empinyt kun ponkaisi juuttipatukkansa perään esteen yli. Jätetäänpä tämä hautumaan nyt...

Treenien jälkeen vietiin Fyra ja Misiu korkkaamaan rantsukausi Varvin koirarannalle. Misiu oli heti juonessa mukana ja uiminen maittoi. Fyra tutustui mereen ensimmäistä kertaa kun oli raukka viime kesänä vesileikkeihin vähän liian pieni. Kuten kuvista näkyy, Fyralla kastui muutakin kuin tassut:

612896.jpg

612893.jpg

Huomenna "geeleillään" Iisalmessa Ellien, Femman, Ringan, Unton, Pinjan ja Tantan voimin. Kasvattajaluokkakin olisi ehdolla, mutta tokkopa tuosta mitään tulee ja jos tuleekin, värikirjo on sitä luokkaa, jotta harakatkin tipahtaa sähkölangoilta.