... jopa pienen pienessä Pattijoessa sinä aikana joka on kulunut sitten viime kirjoituksen. Tapahtunut on aika paljon, mutta lähinnä corgirintamalla. Fyra on keskittynyt potemaan juoksuaikaansa ja kaivamaan itseään kiinaan / talon kivijalkaan / terassin alle. Ei se ole koira, se on KONE, kaivinKONE.

Misiun kanssa ollaan treenailtu agiliitoa ja käytiin siellä SM-kisoissa tekemässä se joukkueen hylky. Onneksi kolme muuta onnistuivat siinä määrin että saatiin se tulos ja sijoituttiin meidän mielestä mukavasti sijalle 27. (joukkueita oli 42) ja voitettiin monta nimekästä agiseuraa. Eikä se Misiu meistä se hylyn tehnyt ollut. Se teki juuri niin kuin minä videolta tarkastettuna näytin, kuvio ei vain ollut tuomarin mieleen :-D  Nollarataa tehtiin hylkyyn asti ja hylyn jälkeen jatkettiin nollarataa. Meneminen tuntui mukavalta ja tuo pienenpieni moka ei jäänyt mieltä kaihertamaan. Koira toimi, se on pääasia.

SMMisiu3.jpg
Tällä esteellä Jossu teki takaspäin tullessa sen hyllyn. Misiu katto kummissaan että ei sitä ennenkään oo noin päin pituushyppyä loikittu, mutta jos kerran käsket niin...*loiks*

Unssin menoa SM-kisoissa oli ilo katsella ja kyllä mua jännitti niiden finaalirata. Kasvattajana oleminen on herkkua mutta myös iloisella tavalla tuskaa tuollaisessa tilanteessa. Kauheaa ja samalla upeaa! Koskaan ikikuunapäivänä minkään näyttelykehän laidalla ei ole ollut tuollaista fiilistä. Kun Unssi suoriutui kunnialla finaaliradastakin, piti kyllä vähän tuuletella. Ihan sama vaikkei se ollut voittosuoritus ja vaikka selän takana oli potentiaalisen SM-voittajan kannustusjoukkoja - Unssi oli silti super ja sijoitus UPEASTI 126 minikisaajan joukosta 23. Nih - mää oon ylpeä ja saan kai sitä olla ihan julkisestikin?

Juhannusaattona leikittiin agirotua Käpiksessä. Tion mankka soitti poppia ja me agiliidettiin. Hennikin oli vierailevana tähtösenä mukanamme ja meillä oli ihan kivat helletreenit. Konna oli aivan SUPER. Se oli ihanasti kuulolla ja kun rimat nostettiin korkeammalle, alkoi se hyppykin löytyä. Misiulla tein parit oikein erikoiset ohjauskokeilut, joita näin SM-kisoissa huippujen tekevän. Toimihan ne, mutta ei ne nyt mitään PRO-luokkaa olleet. Tässä vaiheessa noita voitaneen käyttää meidän kohdalta lähinnä pelastusteinä jos radalla mokaan ohjauksen ja pitää säveltää jotain. Ella ja Esko kävi myös esteillä ja varsinkin Eskoon olin tyytyväinen. Ihmeen hyvin on agiliito hallussa vaikka viimeisimmästä harjoituksesta oli luvattoman kauan. Pitäsköhän sitäkin alkaa treenaamaan taas? Ella onkin ilmoitettu jo virallisiin kisoihin agirotuviikonlopulle, niin ja Misu & Konna Oulun iltakisoihin 3.7. Jaksasinkohan mä juosta Kokkolassa kaikkien neljän kanssa... hmm...

Ringa10vee.jpg
Ringa täytti 10 vee 22.6.07

Näyttelyleikkejä leikittiin viime lauantaina Rovaniemellä. Mukana oli Titus, Ringa, Femma, Ellie-nakuversio ja Unto. Tuomarina oli Paula Heikkinen-Lehkonen, joka antoi kovasti tunnustusta meidän veteraanien kunnosta ja siitä että on todellinen kasvatustyön tavoite, että ne nuoruudenluppaukset on vielä veteraaninakin vedossa. Noh - Tituksen veto riitti aivan ropiksi saakka ja askel nousi keveästi vielä ryhmäkehissäkin, joissa olisi tietenkin pitänyt geeleillä kaikissa yhtä aikaa. Veteraanit oli isossa kehässä jossa kesken jäänyttä esiarvostelua jatkettiin, kasvattajaluokkia esiarvosteltiin yhdessä kokoomakehässä ja ykkösryhmää toisessa. Hypittiin siinä sitten ripaskaa vähän jokaisessa, mutta sehän passas Paapalle.

Näyttelyn jälkeen käytiin vielä kuvaamassa Ellietä Joulupukin offisessa ja napapiirirajalla. Eileen tykkäs kuvista, vaikka huvittuneena kyllä katsoi millaisessa karvassa arvokas amerikan shamppiooninsa täällä Suomen suvessa majailee. On sillä kaksi karvaa... tein jakauksen keskelle ;-)

Ellie_ArcticCircle4.jpg
Joulupukki oli jussinvietossa, joten istuimma rapuilla

Sunnuntaina oli tarkoitus hakustella Fyran kanssa, mutta aamusen migreeni kaatoi petiin yli puolille päivän. Syy ei ollut juhannuksen nestemäisissä juomissa, vaan varmaan yksinkertaisesti väsymyksessä. Viime viikko on ollut melkoista haipakkata ja tämä hemmetin siitepälyallergia vie multa järjen. Noh - kehittyypä ainakin joku lihasryhmä meikäläisessä, mutta mitä tehdään niillä lihaksilla noin niinku normielämässä joilla tässä tilassa yskitään keuhkoja pihalle? Emmävaantiä!

Köh köh kaikille, onneksi tänään sataa, puhdistuu ilma.