Eilen olin agivalmennuksessa Tupoksella poikkeuksellisesti Konnan kanssa. Misiu jäi kotiin täilitkut niskassa nostamaan harjoitusintoa lauantaille.

Konna oli ihan kone. Se eteni, oli notkea, ei kamalasti pudotellut rimoja kun pääsi vauhtiin ja pujottelut sujui rytmikkäästi. Ainoa mikä ei oikein sujunut, oli nollakulman pujotteluun lähettäminen, mutta tämä pannaan harjoitusohjelmaan nyt. Koira kyllä haki pujottelua eli tiesi minne mennä, mutta se eka keppi meinasi jäädä väärälle puolelle. Suoraan tai loivemmasta kulmasta tullessa pujon aloitus ei ole sille mikään ongelma.

Tehtiin ensin notkistelukaseja aidalla ja putkella ja pitkiä eteenlähetyksiä joiden välissä oli mm. rengas. Loppupuolituntinen käytettiin erilaisiin pujokulmiin ja nollakulman putken omatoimiseen hakemiseen. Omaa vuoroani odotellessa kävin läpi Konnalle vieraat kontaktiesteet ja olikin hyvää harjoitusta. Puomi oli pikkasen jänskä ja siinä tavanomainen supervauhti hieman laski. Olipahan paremmin kuulolla. Tein vielä joitain putki-aitahässäköitä ja takaaohjauksia sun muita. Konna toimi kuin ajatuksen voimalla.

Miten joku rekku voikin sopia omiin näppeihin noin hyvin vaikkei ole edes oma? Tai ehkäpä homman juju onkin juuri siinä...

Treenikaveri Hilpalle ja Oonalle jätettiin Annen kanssa jäähyväiset treenien merkeissä. Muuttavat mokomat kehä kolmosen suunnalle! Mitä siellä voi harrastaa? Eihän siellä VOI olla näin hyviä treenikavereita kuin täällä, puhumattakaan meidän coachista Minnasta. Meidän hyvät koulutusniksitkin jää nyt kokonaan sähikäisen varaan. Onneks on sentään sellainen yhteydenpitoväline, joutus reppanat ihan mieron tielle muuten ja O&O menis ihan pilalle *oivoivoi*! Muistas nyt Hilppa, että jos eksyilet tännepäin ja treenit kiinnostaa, niin eiköhän me jotain keksitä - ihan omalla vastuullas tosin. :-D

Tänään ollaan illalla ihan niinku normaalit ihmiset ja käytetään rahaa muuhunkin kuin koiriin. Me lähetään porukalla kattomaan Yö:tä tuohon Raahe-Festivaaleille. Tällästa aivojen nollausta sitä on kaivannutkin!

Lauantaina sitten Minnan valmennus Raahessa ja Misiukin pääsee mukaan. Ne meidän salamatkustajap*rulaiset alkoi eilen heittää henkeään kun myrkkylitkun annostusta hieman tarkastettiin ja todettiin että pitäis antaa HIEMAN enemmän. Kuusjalkaiset p*skiaiset oli jo illalla aika heikossa hapessa, veikkaan että tänään ne ei oo ees vähäisimmässäkään hapessa.