Siinä kysytään pinnaa kun Finnish Airforce hyökkää täydellä triljoonan inisijän pataljoonalla päin näköä. Kyse on siis sääskistä, noista lentävistä mini-vampyyreista, joiden seassa suomalaiset ovat tottuneet tekemään yhtä sun toista, jopa tokottelemaan.

Eilen illalla pidettiin pienet treenit tämän mun persenal-treeniryhmän kanssa. Oli ne läksyjään tehneet! Sushukka osas leikkiä ja blondattu Rin-Tin-Tin pisti takajalkojaan ristiin ja mikä ehkä suurin saavutus, Miukukin suostui siirtämään namit toiseen taskuunsa.

Fyra otti monenlaisia paikallaoloja ja pysyi. Jätin sen mm. paikallaoloon avustaessani toisia luoksetuloissa. Nyt alkaa luotto sen paikallapysymiseen kasvaa roimia harppauksia. Kohtahan me ollaan BH-kunnossa. Koekalenteria tutkailtiin jo eilen "sillä silmällä", mutta syksylle taitaa jäädä jo ihan olosuhteiden pakostakin.

Seisomisia se myös teki, tai siis alkeissellaisia. Huijjaan sen pysähtymään paikalleen ja odotan hetken malttia ja sitten vapautan sen pallon perään taaksepäin. Harppauksen on edennyt tämäkin jutska.

Liikkeestä istumiset onnistui eilen vain pienellä yliohjauksella. Tarkemmin ajateltuna tuo Fyra on nyt enemmän BH-kunnossa kuin Pörri oli mennessään kokeeseen ja siitä läpi.

Tänään agiliitämään kisamielessä Haukkukeitaalle Ouluun. Saapa nähdä. Ei kyllä yhtään jännitä, lähinnä vain väsyttää. Jospa Misiu ois meistä nyt se virkumpi osapuoli, saihan se kunnon yöunet käytyään ensin illalla hierovassa suihkussa :-D