Tänään sitten illalla TIOn keula kohti Vöyriä ja Agirotua. Poissahan ei tietenkään voi olla kun kerran on sinne eksynyt...

Keskiviikkona teetettiin tähtiryhmäläisten harkoissa kirjaimellisesti putkiharjoitusta ja lopuksi aitahässäkkää yhdistettynä putkiin. Pitihän sitä lopuksi sitten ottaa viimeistely omilla koirilla ja palkata ne harkan lopuksi pienellä rustoluulla. Misiu oli AIVAN täpinässä, irtosi ja oli niin vauhdikas, ettei sen perässä kohta pysy. Kunpa tuon täpinän saisi vielä kisatilanteeseenkin siirrettyä tuollaisenaan. Onneksi vauhdin ja asenteen kasvua on sielläkin jo havaittavissa. Ellakin oli vauhdikas. Maanantain neiteily oli taaksejäänyttä elämää. Liekö taskusta vilautetulla rustoluulla ollut osuutta asiaan :-D  Lopuksi oli vielä Femman pikavuoro. Kolme peräkkäistä aitaa, mutkaputki, kolme peräkkäistä aitaa ja mutkaputki ja kääpiöhän meni - vauhdilla! Ihme ötökkä kun tuolla lailla jo tarkkailee seuraavaa estettä, vaikka ei tätä meidän agilityharrastusta ole takana vielä kovinkaan pitkää aikaa. Treenikerroissa ollaan alle kymmenessä ja harrastusviikoissa laskiessa vielä roimasti pienemmissä lukemissa. Mukavan lahjakkaaksi haukkuisin kun en muuta ylistyssanaa juuri nyt keksi. Ens kesänä sitte agirodussa kisauran korkkaus jos ei mutkia matkaan tule, tää on niinku nyt tässä päätetty!

Kotona otin treenien jälkeen vielä pujoja Ellalla ja Femmalla. Ella aloitti pujot hyvin. Vain yhden kerran kokeili keppien väärää puolta aloituksessa. Femma taas menee vielä luonnollisesti käsiohjauksella (joo tiedän, pitäisi urakoida kujakepit), mutta käden liikkeen osuus on kyllä jo aika minimissä.

Kokkolan kisojen aikataulutkin tuli eilen ja mukavasti siellä päivä tulee viikon päästä vierähtämään. Huonommaksi ei kyllä jää agirotuviikonloppukaan, sillä huomenna mulla on 1-luokan rataantutustuminen Ellan osalta klo 7.45 ja siitä seuraava sitten 17.10 tai jotain sinnepäin. Sunnuntaina sitten joukkueet tulessa, tai no - pikkuliekissä, eihän me koskaan olla siellä mitään voittamassa, vaan pitämässä lystiä ja näyttämässä että Cardi CAN.

Juu ja pitäähän mun hieman elvistelläkin. Meidän koirilla on nyt hienot lehmännahkakuvioiset boksinaluset autossa ja kevythäkissä. Pitäähän karjakoiralla olla vähän niinku työt matkassa :-D