Hiphei! Tänään tein koko kesälomani ensimmäisen urakoinnin. Lienee turha kertoa, että oli kesälomani viimeinen arkipäivä...

Heinin kanssa värkättiin ne putkien hiekkapainot ja siinä sivussa kun kerran koneet oli esille nostettu näpertelin Fyralle sellaiset "minidamit" joita näin tuolla hakuiluleirillä Oulussa. Ei niistä nyt ihan niin PRO-malleja tullut, mutta oransseja, ohuita, kevyitä ja pehmeitä patukoita kuitenkin. Tarvikkeina oli palanen retkipatjaa rullalla, neonoranssia ensteksiä, pikaliimaa, sentin levyistä nylon nauhaa ja jonnii verran ompelulankaa. Lisäksi saumuri ja ompelukone, joskin pelkällä ompelukoneellakin olisi selvinnyt.

Tässäpä näette mitä Fyra oli mieltä näistä uusista rullistaan (kuvat HeiniF):

813090.jpg
Ukko, ukko, missä on se ukko...

813092.jpg
Ja täältä tää uus rulla tulee...

813091.jpg
... ja edelleen suussa... tulee siis!

813088.jpg
Ja käteen saakka luovutuksen jälkeen näytölle kiiruusti.

813087.jpg
Ja palkkaa KIITOS!

Vitsi että tuli hyvä mieli Fyran kanssa tänään. Nuo uudet rullat tuntuu olevan sen mieleen ja sovittiinkin, että aina ennen maanantaisi agiharkkoja sen maalimiehenä saa olla kuka milloinkin. Tehdään näitä ilmaisuharjoituksia muutama ja jatketaan sitten agiliitoa.

Fyra tänään kuokki huomenna kisoihin menevien viimeistelytreeneissä. Se hioskeli kontaktiesteitä ja ainakin A-esteellä ja keinulla se jo alkaa tarjota oikeaa asentoa kontaktille, puomi vielä vähän hakusessa, mutta sekin vauhdikkaassa kehitysvaiheessa. Puomin ylösmenokontakteille pitää alkaa joka kerta syytämään sitä makkaraa kun askelmerkki ei oikein osu kontaktille muuten.

Misiu ja Ella viimeisteli tänään huomista varten. Koukeroita oli kaksi, jotka sisälsi suorassa linjassa kaksi hyppyä, kontaktiesteen (A tai puomi), hypyn ja mutkaputken, josta palattiin takaisin hypylle, kontaktiesteelle ja kahdelle hypylle. Koirat sai irroitella ja huomaamattaan harjoitella kontakteja. Treenit meni hienosti ja loppuivat koirien mielestä ennen aikojaan. Se olikin tarkoitus!

Huomenna kisoihin Ylivieskaan. Ei paineita, kunhan juoksennellaan ja katsotaan mihin se riittää.

Moro-Poro-Ja-Vi-Ses!

PS. Taitaa jäädä Jossulla tokoleireily puolikkaaksi. Agin piirinmestaruuskisat on näillä näkymin syyskuun eka sunnuntai, joten se menee tärkeysjärjestyksessä edelle. Shit happens, mutta tää on meidän ykkösjuttu!