Hei siis eilen treeneissä Minna sen keksi. Mä ohjaan hyvin jos mulle lupaa palkaksi mukavan seuraavan treenin. Onko tuo muka noin henkimaailman juttu? Siis että siitä lupauksesta, että seuraava treeni on mukava irroittelu, mä ohjaan sitte kimurantimman koukeron yhtäkkiä hyvin. Ihmismieli on hauska, hauskaakin hauskempi.

No, voi tuossa vitsiheitossa tietty totuudenpoikanenkin olla, mutta ennen sitä harjoitusta tsemppasin itseäni ja vähä Misuakin, jotta nyt ollaan sitte tässä treenipätkässä yhtä hyviä ku kisoissa männä viikonloppuna. Ilmeisesti se auttoi, sillä me viiletettiin aikuisten oikeasti ja tosissaan. Eipä Minnaltakaan tullut moitteen sanaan tähän ratapuolikkaaseen, mikä nyt ei ole mitenkään kamalan yleistä kun AINA löytyy (ja pitääkin löytyä) jotain parannusehdotusta. Nää siis ilmeisen selvästi onnistu!

Nyt pysy muuten kontaktitkin siinä puomilla melkolailla loistavasti ja tiputettiin koko treenien aikana vain yksi rima. Misiun menohan ei oo rimojen suhteen parhaimmillaan noilla pehmeillä hiekka-alustoilla, mutta nyt jotenkin sujui. Ehken vetänyt hyppyjä itse niin riskillä, vaan alan viimein hoksata miten sen pitää antaa hypätä. Putket löytyi nyt hienosti ja Misiu irtosi niihin loistavasti.

Pujon avokulmat ja ne tiukat kiertelyt menee hyvin jos vien koiran tarkasti. Yleensähän sen ehdin tehdäkin, joten en riskeeraa mitään. Tuli kuitenkin esille sellainen totuus, ettei se itsenäisesti niitä osaa. ei ole suoraan sanottuna tullut edes opetetuksi kun yleensä ehdin ne näyttämään. Pitää nöyrtyä treenaamaan perustreeniä tässä asiassa ja paljon.

Emmätiä, onko mulla nyt liian hyvä ja luottavainen fiilis ensi viikonlopun kisoja ajatellen? Onko se paha asia jos meno tuntuu mukavalta?

Ellan pujot meni keskiviikkona tähtiryhmäläisten seassa loisittuna ihan kelvosti. Muutama kepinohitus tuli, mutta pujon alun se hakee aikaste hyvin. Tänään jos ehtis vielä parit pujot käydä kentällä ottamassa. Ongelmaahan ei ole kotona harjoitellessa kun Ellan mielen sekoittaa se rautakehikko, ei niinkään ne kepit (blondi tummissa raidoissa?).

Pitäs alkaa suunnittelemaan agility-aiheista artikkelia CCI-sivustolle ja in English tietenkin. Oijoij... kai se on oma osuutensa tuon sivuston eteen tehtävä kun on kerran tullut valituksi siihen paneeliin. Eipä silti, mielellänihän minä, mutta kuka kääntelis näitä mun jutusteluja englanniksi niin että tulis oikein vielä ymmärretyksikin.

Viikonloppuna kisaillaan 8 startin verran Oulussa. Josko tulis lisää videomateriaalia tuonne juutuuppiin.

Niin ja mitä kuuluu Fyralle? Se on jäljestellyt Tapsan kans mettässä jonku kerran ja sitte tarhassa kaivellu kastematoja ja tehny koko alueesta kuunpinnan kraatereineen. Tokottelu, agiliito tahi rullailurintamalta ei mitään uutta, jatkamma rojekteja kun tämä jokaviikonloppuinen matalien kanssa agiliitäminen vähenee.