Noniin, tänään liideltiin agiliidon kuukausikupit raahessa. Femmalla tipahti mölliradalla yksi rima, Fyra hauskutti yleisöä osumalla esteisiin vähän sinnepäin, Ella teki parhaansa kakkoskolmosen radalla ohjaajan jättäessä selvät käskyt antamatta ja siitä aiheutui sitten radalta kymppi. Misiun radan otin kokonaan alusta kun en osunut sillä putkeen ihan yksinkertaisessa kohdassa... tai siis koira oli sinne menossa, mutta en vain pöllö päästänyt. Lopuksi palkkasin Misiun kesken radan hienosti suoritetulta kontaktilta. Oli niin hieno, ettei raskinut jatkaa maaliin saakka ;-)

Pojjaat oli tänään ollu jäljellä. Wölleillä oli jäljellä ollut kaksi kulmaa ja hiekkatien ylitys. Kuulemma oli onnistunutkin... huh... pitänee joskus mennä vakoilemaan niiden treenejä, että voiko ne niin hyvin mennä, vai vetääkö ne äijjät vain kannolla norttia.

Pörrillä tokottelin iltahämärällä vielä pikkuisen. Eka hyppy onnistui yli odotusten ja ehkä sillä alkaa tuuri muuttumaan pikku hiljaa ihan älyksikin. Loput hypyt helpotin sitten käsimerkeillä tai namien heitoilla. Pääasia että oli kivaa. Maahanmenot onnistui, seisomiset oli nopeita, luoksetulon perusasennot mukavia. Kokeilin lopuksi kauko-ohjausta parilla asennonvaihdolla (maahan-istu-maahan) ja sekin onnistui noin 2-3 metrin päästä ihan kelvosti ja luoksetulon pysäytystä, jossa Pörrillä ei tuntunut olevan mitään epäselvää vaikkei sitä ole koskaan edes tokomielessä opetettu. Kaiketi tuo "paikka" sana tarkoittaa sille ehdotonta pysähtymistä tilanteessa kuin tilanteessa. Arkielämä opettaa ;-)

Ilmoitin juuri Femman Ouluun geeleilemään lokakuulle ja Misiun ja Ellan agiliitämään samaiselle paikkakunnalle parin viikon päästä. Tarkoittaa siis sitä, että Ella tehnee ekan kakkosluokan starttinsa - voe hyvänen aeka!