Eilen vietettiin pari tuntia Cambridgessa, joka oli IHANA historiallinen yliopistokaupunki. Siellä olisi voinut olla vaikka kuinka kauan, mutta piti kiirehtiä lentokentälle. Ehdittiin kuitenkin ihan pikkuisen shoppailla sieltä löytyneessä Disney Shopissa ja torilla, josta löysin viimein itselleni sen Walesin lipun!

Lento meni ihan hyvin sudokuja tehdessä ja SYÖDESSÄ. Oli muuten taivaallista saada illalla kuuden jälkeen kerrosvoileipää kun edellisen kerran oli syöty aamulla kasin jälkeen paahtoleipää. (Eipä silti, en keksi kyllä että missä välissä oltais edes syötykään kun kokoajan oltiin menossa sinne-tänne-tuonne.)

Lento laskeutui Tampereelle pikkuisen myöhässä ja ABC:llä nautitun OIKEAN kahvikupposen jälkeen aloitettiin pimeä ja märkä ajaminen Raahen suuntaan. Kotiuduttiin aamulla puoli kuuden - kuuden välimailla. Ajettiinkin (tai siis Anne ajoi) Tampereelta kotiin saakka ilman, että tarvitsi pysähtyä nokosia ottamaan.

Puolivaloilla ajellaan, väsyttää ja ajatukset on sekaisin, mutta kyllä tämä tästä selkiytyy. Koitan saada jotain kuvamateriaalia kavereille näytettäväksi. Sitähän nimittäin riittää parin gigan verran jos lasketaan Annen ja mun muistikortit yhteen.

Aaaaapille vielä spesiaalikiitokset mielettömästä reissusta. Halpamatkailu se on joka kannattaa ja kartuttaa elämänkokemusta ;-)