Mun heijastimien kysely urakka taisi onnistua jokseenkin hienosti, sillä tänään heijastinlenkillä oli jaettavana yli 200 heijastinta 2-jalkaisille ja monta kymmentä heijastavaa tuotetta 4-jalkaisille. Tuntui, että firmat antoivat tähän tarkoitukseen meille heijastimia todella innokkaasti ja ajamamme liikenneturvallisuusasia sai mahdottomasti positiivista palautetta.

Näytettiin me varmasti hienolta autoista käsin katseltuna. Muutaman kuvankin sain aikaiseksi ja tässä tulokset:

heijastin1.jpg

heijastin3.jpg

heijastin2.jpg

Jaettiin vastaantulijoille ja kadun toisella puolella kulkeneille(kin jopa) heijastimia ja varmasti aiheutettiin paljon keskustelua ohi ajaneissa autoissakin. Ei varmaan koskaan ole tuossa "Ouluntiellä" ollut niin paljon nopeusrajoituksien puitteissa ajavia kun kovin monen piti oikein madella meidän kulkueen ohi. No tokihan sitä tietenkin harvemmin näkee kolmea heppaa, vajaata 50 koiraa ja 25+ ihmistä täysissä heijastimissa samassa lössissä. Kannatti siis katsoa!

Koirat käyttäytyi kaikilla hienosti ja rotuvalikoimaa oli paikalla melkoisesti. Meillä taluttajillakin taittui vajaa 11 kilsan matka oikein rattoisasti ja kotona oltiin hieman vajaa 2 tuntia sen jälkeen kun oltiin eka askeleet otettu. Ei siis mikään mahdottoman aikaa vievä juttu sen oletettuun hyötykertoimeen nähden.

Nyt on taskut tyhjennetty heijastimista, mieli hyvä ja odotan innolla aamun paikallislehteä. Toivottavasti me eläinharrastajat saamme kerrankin muutakin kuin negatiivista huomiota!