Joulukortti2007.jpg

Hyvät joulut kaikille kavereille - tutuille ja tuntemattomillekin!

Tänään piti vielä treenailla koirien kanssa tuolla heppakeskuksella. Mukana oli vakikalustosta Ella, Fyra ja Konna sekä mukaan kaapattu Eero, joka teki minun ohjauksessa viime viikon Tupostreenit Annen kääriessä kukkasia jouluseen pakettiin. Voin sanoa, että Eero on nyt läksynsä lukenut, mutta miten lienee Annen laita ;-)

Treenailin samoja juttuja kuin torstaina Tupoksella. Erilaisia aidalle vientejä, vippauksia ja kiertoja. Konna harkkas erityisesti takakoipiensa löytämistä, Eeron kanssa etsittiin yhteistä säveltä ja pidettiin vain hauskaa, Ella ja Fyra pisti alulle sylkkärikäännökset, joista tosin Ella suoriutui niistä jo varsin mallikkaasti. Fyra taas näytti notkeutensa menemällä täysin samalla vauhdilla (lujalla siis) joko rimojen yli tai ali tiputtamatta niitä. Ai mitäkö ihmeellistä siinä on... no Fyra on rottweiler ja esteet oli Medi-korkeudessa. Melko sukkula! Juu ja onnistui se pujottelussa tulemaan samasta välistä todella sukkelasti takaisinkin. Miten sen kroppa on niin notkea? Pujosta tuli mieleen, että Ellalla onnistui jo varsin kelvosti perseellämentynä pujottelu siltä "väärältä" puolelta. Jospa se siitä!

Meidän ikiomille ja ihanille tähtiryhmäläisille pidin sitten vuoden vimoset treenit. Ensi sunnuntaina onkin sitten leikkikisan vuoro ja siellä tuomaroimassa on joko Anne tai mie riippuen vähän luokasta. Warttokaas waan mitä kiemuroita on pään menoksi suunniteltu ;-) No ei vaiskaan, ei tartte mitään sillisalaattia pelätä. Koitetaan suunnitella mentäviä ratoja joihin on kätketty parit tilanteet, eihän sitä sovi ihan ilmatteeksi niitä nollaratoja harkkakisassakaan antaa. Pittää sitä sentään JOTAIN osata ;-D

Juu vain blogi nyt hiljenee toviksi. Ehkä...