... siis tässon Armi, Miukun Armi, Miss-Suomi-Tuleva-Juniorivoittaja-PA.L.LI-kuljetuksen tulevaisuudentoivo-Aavikko:

ArmiJoulukuu07B.jpg

ArmiJoulukuu07D.jpg ArmiJoulukuu07F.jpg

Ylisöpö ja mitä kuvauksellisin otus! Saa vierailla meillä toistekin ;-) Kidnappaisin jos ei jo itselläkin olisi suunnitelmia joihin liittyy pentukuumeilmiö.

Miialle (ja miksei muillekin) linkki kuviin: http://i52.photobucket.com/albums/g35/JossuF/151507_Armi_Femma_Fyra/

Kun kerran kuvaamaan alettiin, tähtäiltiin kameralla myös Fyraa. Kaksi kohtalaisen kelvollista saatiin, tosin häntä heiluu hämärtyvässä iltapäivässä kameran mielestä liikaa, vaan minkäs teet jos toinen on iloinen. Katsooko sitä omaansa läpi ruusunpunaisten lasien, mutta tässä otuksessahan on ilmiselviä rottiksen piirteitä:

FyraJoulukuu07A.jpg
Kuva: TF, Handleri: Miuku, Pelle: JoFli (ja montako ihmistä tarvitaan koiran kuvaamiseen?)

Kuvaussession päätteeksi Fyra teki pikkutreeniä. Ensin tokoteltiin niitä näitä. Liikkeestä seisomisen otin kolmesti, joista eka kerta meni maahanmenoksi ja jouduin korjaamaan. Kaksi seuraavaa onnistui, joista viimeinen ilman käsimerkkiä. Ehkä se sen oppii. Seuraamisissa hitaassa kävelyssä koitti ennakoida täyskäännöstä vasemmalle, mutta aikani kun siinä hidastelin kääntymättä, alkoi se takamuskin pysyä suorassa. Miia tosin sanoi, että Fyran persusta pitäs ottaa videoille, sillä se elää ihan omaa elämäänsä tottistelussa. Heiluttaako häntä koiraa, vai persus häntää, vai persus koko koiraa?

Annoin Fyran myös vähän leikkiä noutokapulalla ja se pysyikin suussa kohtuullisesti. Viimeisen kapulan annoin sen voittaa minulta, joten otettiin vähän taisteluleikkiä kapistuksella.

Lopuksi laitoin Fyralle rintsikat ja annoin Miialle hakurullan. Miia ja Joona meni tuonne peltosaralle yhden sähkötolpan juureen noin 60-70 metrin päähän. Lähetin Fyran ja lähetys oli vauhdikas. Miia oli siellä kököttäessään miettinyt, että josko Joona 7v on Fyralle kummastuksen aihe maatessaan siellä mahallaan kasvot peitettynä (F:llä ei koskaan ole ollut kahta "maalimiestä"), mutta eipä pikkumusta ehtinyt tuollaisia ajatella napatessaan rullan. Rulla tuli mulle käteen saakka, vaikka tuonnin välissä oli kaksi ojan ylitystä IIIIISOLLA loikalla. Liikuin myös lähetyspaikalta noin 30 metriä sivusuunnassa, joten näytölle lähetys oli eri kohdasta kuin hakuun lähetys. Ei minkäänlaisia ongelmia. Miian luo päästyään Fyra painui nopeasti maahan ja sai palkat. En todellakaan uskaltanut ottaa toista "ukkoa" kun tämä meni kutakuinkin oppikirjasuorituksena. Tauko jonkun asian treenamisessa tekee näköjään hyvää aina toisinaan!

Illalla meillä olikin sitten aavistuksen isommat lehtitalkoot kun oli suunniteltu. Jäsenmaksulaput melkein unohtui muasta ja niiden tekemisessä meni eräskin hetkonen. Onneks oli Tarja ja Kaima kaverina. Nidottuani noin 1000 niittiä (700 oikeaa ja 300 epäonnistunutta laukaisua) läpi paksun lehden, voin kyllä tunnustaa että mun kämmenet on AIKA kipeät. Yhdistystoiminta on joskus vaarallista ;-)

Kohta lenkille ja sieltä melkein suoraa maneesille treeneihin. Saakohan sitä happimyrkytyksen tänään?