Jossun Startit 2007
(omien laskujen mukaan, kaikki ei näy vielä KoiraNetissä)

Misiu 32 kpl
Ella 21 kpl
Femma 4 kpl
Konna 10 kpl

Tekee niinku yhteensä 67 ratakierrosta ja housunpuntintutinaa lähtöviivalla.

Nopiasti laskettuna Misiun starteista noita nollia on se kymmenkunta, joten melkeinpä joka kolmas startti on tuottanut nollan. Lisäksi on vielä kolme nollaa yliajalla kun on tupeksittu jotain jossain. Aika siistiä rataa siis ollaan sen kanssa tehty. Nyt on vauhtikin noususuunnassa, joten iloinen olen! SM-nollat oli kasassa jo syksyllä, joten tavoite päästä SM-kisoihin on saavutettu jo ennen kuin siitä oikiastaan ehittiin edes unelmoida tosissaan.

Ella on 21 starttinsa aikana aloittanut kisauransa, noussut kakkosiin ja melkein noussut kolmosiin. Nollia on kertynyt sille ykkösistä se kolme ja kakkosista kaksi + yksi yliaikanolla mun kaatumisen johdosta. Vitosia on suurin piirtein sama läjä kuin nollia. Ihan kelpo alku uralle. Vielä kun kartturi pysyis pystyssä tai päästäs koiran pujottelemaan oikiasta välistä niin apropoo - hyvä tulis mummon jalasta!

Femma on vasta korkannut kisakirjan mittausaukeaman, eikä se vielä paljon mitään osaa, mutta neljästä startista kaksi tulosta on kyllä enemmän kuin tavoitteeksi oli laitettu. Sen tarkoitushan oli startata eka kerran vasta agirodussa 2008, mutta koska se sattuu maailmavoittajageeleilyn kanssa samalle viikonlopulle, päätin aikaistaa kisaamisen aloittamista ja kokeilla jo nyt kuinka kuljetaan. No - ihan turha kokeilu, sillä nyt olen tulossa kokoajan enemmän ja enemmän siihen tulokseen, ettei maailmanvoittajageeleily Tukholmassa kiinnostakaan siinä määrin kuin ensi vuoden agirotu, joten ehkäpä Femma nähdään agirodun kisaavien joukkueessa :-D

Konna on kisannut säästeliäästi. Pieni haaveenpoikanenhan oli saada se kolmosiin ennen piirinmestaruuksia, mutta köhätauti vei nuo haaveet kun piti kisoja perua. Semmosta se on, mälsää mutta eihän nämä koirat koneita ole. Konnalla vimonen kolmosiin nousu nolla on hyvin lähellä ja ensi vuonna kun kisataan aktiivisemmin se tulee - varmasti! Syksy ollaan keskitytty enemmän treenaamiseen ja kartturi alkaa saada sävelensä kuntoon. Me tullaan kuulkaa vielä!

Tavoitteita agissa?

Tokihan niitä on, mutta jos niistä kauhian tarkkoja tekee, tulee vielä paineita.

Konnan kanssa ehdoton tavoite nro1 on se vimonen nolla (ei se ees oo tavote, se tulee!) ja sen jälkeen muutamien kolmosen starttien kokemuksella asetellaan sitten uusia. Oletettavasti otetaan perstuntumaa aluksi kolmosissa ja ollaan siellä jonnii aikaa huonoja kun jännittää kuninkuusluokka kartturia ekaksi kovasti paljon, mutta kun päästään sinuiksi luokan kanssa, ei enää nöyristellä lähtöviivalla ollessa. Treenirintamalla tavoitteet on kontaktiesteissä ja hyppyjen päällä kääntämisissä.

Misiun tavoitteet on siellä SM-kisoissa ja karsinnoissa. Realistisina tajutaan ettei me missään kärkikahinoissa olla, mutta meidän tavoite ois voittaa itsemme ja olla tyytyväisiä startin - toivottavasti starttien jälkeen. Vauhdin kasvaessa vois myös toivoa ja haaveilla nollavoitostakin. Nollia on jo ja voittokin... oisko jo niiden aika sattua samaan kisaan? Treenirintamalla menemisen meininki ja pujon kulmien vahvistaminen on ykkösenä mielessä.

Ellan tavoite on sama kuin Konnan. Kolmosiin on mentävä! Tuskin se mikään iso ongelma meille tulee olemaan jos koira ja kartturi pysyy kunnossa, mutta sitten kuninkuusluokkaan nousun jälkeen pitää kyllä pitää luovaa taukoa jos ei tässä talven treeneissä ala tapahtua tuon pujon kanssa kohenemista. Siitä pujosta pitää saada varma nakki, paljon varmempi kuin se nyt on. Jos Ella sinne kolmosiin jo alkuvuodesta pääsee, on se kyllä ihan käytettävissä Corgiseuran joukkueeseen. ("VIU" tuskin vielä joukkuetta sinne kasaa...)

Femman tavoitteet ois saada eka merkintä kisakirjaan muullekin aukeamalle kuin sille mittaussivulle. Siinäpä riittääki sitte arpeettia. Koirahan kyllä menee, mutta jarrut ja aivot vielä puuttuu. Ei sitä kaikkea malta koiralleen opettaa :-D

Fyran tavoitteita?

Tokossa: startataan jos siltä tuntuu. Koira on valmis ALO-luokkaan, mutta ohjaaja (mää siis) tahtois sen olevan valmis suoraan sitte onnistumisen jälkeen ylempiin luokkiin. Kas siinäpä pulmaa ja pohtimista.  Jos BH-koe lasketaan tähän kategoriaan, niin se kai se nyt vähintään on suoritettava. Ei pitäs olla liikkeiden kanssa ongelmaa. Ottas vaan koekalenterin käteen ja alkas soitteleen... tekiskö joku sen mun puolesta?

Agility: syksyllä startti virallisissa kisoissa, agirotuun on saatavissa alojoukkueeseen jos wöllit ees sellaista päättää puuhata.

Haku: jatkamme rullailua ja tämä mukavalla mallilla oleva rullailmasu siirretään mettään ja toivotaan parasta. Innokas työskentelijähän se on, että jospa sitä vaativampien treenien kautta katotaan sitte syksyllä josko tuota kokeilis muutaki ku sen BH:n siihen kilpailukirjaan merkata.

Jälki: Täysin Tapsan heiniä. Ei mitään tietoa mitä meidän KEPO-miekkoset koirineen suunnittelee eikä panna tavoitteita niiden suihin kun eivät itte tässä ole sanomassa. Ainoa tottuus taitaa olla se, että Fyra, Eero, Gia ja Cini harjottelee vaihtelevalla aktiivisuudella kepojen mielialojen ja aikataulujen mukaan.

Näyttelyt: Äläkää ees naurattako! Olen alusta saakka sanonu, että Fyra menee sitte käyttöluokkaan ja sinne ei pääse ennenku on näyttöä muualtakin kuin sievistä valokuvista.

1178099.jpg
Jennin uudenvuodenleikkiä tähtiSADEtikuilla (vai onko se tähtiSÄDE...ainainen ongelma). Aika hieno kuva vaikka itse sanonkin ja vielä idioottiasetuksilla otettu...