Mikin naishuolet on nyt kääntyneet hyvin voimallisesti miestenvaivoiksi. Eturauhanen löytyi hyvin edestä ja ultraus kertoi sen olevan malliltaan todella pitkulainen ja pituudeltaan aivan liian suuri. Se muistutti melko identtisesti Southparkin MrHankeyä, siis sitä Joulukakkaa, vaakatasossa. Virtsarakossa ei näkynyt kauheasti sakkaa, ei kasvaimia, kiviä tai muutakaan epäilyttävää.

Mikillä huiteli myös kuume 39,5 asteessa ja pissatulehduksen oireita löytyi pikatesteillä (pH korkealla). Tarkemmat viljelytulokset soitetaan minulle huomenna/ylihuomenna. Miksu ON_SIIS_KIPEÄ, OIKEASTI! Täytyy myöntää, että äiti oli jälleen kerran oikeassa ja minä väärässä. Olin nimittäin aika varma siitä, että tyyppi vedättää porukoita ja on vain rakastunut pihan ohi juoksutettuihin neitokaisiin kuten monta monta kertaa aikaisemminkin. Näin sitä saa nenilleen kun aliarvioi sellaisen henkilön näkemystä, joka asuu ja elää ko. koiran kanssa.

Akuutissa meitä hoiti Totin muutama vuosi sitten henkiin herättänyt Tourun Sari. Miki sai hormoonipiikin, kipulääkkeet ja sulfakuurin. Piikin uusinta tarvittaessa 2-4 viikon päästä tai kastraatio jos näyttää ettei piikeillä ole pysyvää vaikutusta ja ongelmat uusiutuu. Senhän jo tiesinkin ja siihen ajatukseen olen valmistautunut. Mikäli pissanäytteestä löytyy jotain, joka muuttaa hoitosuunnitelmaa, tehdään toiminnanmuutos. Lisäkivana Miki sai käskyn laihutuskuurille, vaaka näytti 16 ja se ON EHDOTTOMASTI liikaa Mikille vaikkei Miki mikään pikkumies olekaan.

Siinä isän maksellessa käyntiä, minä kuuntelin Sarin antamia hoito-ohjeita ja puristin Mikin hihnaa oikeassa kädessäni. Miki oli oikealla puolellani siinä remmissä. Vilkaisin nurkkasilmällä vasemmalle ja ajattelin että kukas nyt corgin kanssa tänne vastaanotolle tulikaan kunnes tajusin puristavani TYHJÄÄ hihnaa. Miki oli muina miehinä keplotellut löysässä hihnassa ollessaan itsensä puolikiristävästä pannastaan jotenkin irti ja lähtenyt vaeltelemaan odotusaulassa. Veti meitä höplästä toden teolla!

Tässä tää meidän Metsotien mummin ja papan toipilas. En ole tainnut miekkosta esitelläkään blogissa aikaisemmin:

mikipaa9kk.jpg

Niin että tässäpä se tämä ilta vierähtikin. Mitähän huomenna?