Tänään jaettiin Raahen Koirakerhon vuosikokouksessa vuonna 2007 menestyneille pytty poikineen. Meidän huusholliin ei nyt tullut ainoatakaan näyttelypokaalia, jos ei vuoden kasvattaja -kisan kolmatta sijaa lasketa. Siinäkin taisi olla tasan kolme osallistujaa ;-) Ilmiselvä merkki siitä, että prioriteettijärjestys näyttelyiden ja harrasteiden suhteen on meillä nyt oikeasti kääntynyt ihmisen harrasteista enemmän koirien harrasteiksi. Misiu palkittiin vuoden agikoirakisan kakkosena ja Ella kolmosena. Misiu myös voitti vuoden harrastuskoira -kisan, jota pidetään meidän kerhon kymmenotteluna. Menestyksellä ei ole siinä kisassa merkitystä, mutta sen tehtävänä on kannustaa tekemään koiran kanssa yhtä sun toista ja niin kai me on tehtykin. Sen kisan voittaakseen ei voi vain laakereilla levätä. Misiun pisteet tulivat paitsi agiliidosta, myös leireilyistä ja valmennuksiin osallistumisista (agilityä tosin nekin), muutamasta näyttelystä ja Joonatanin kanssa lapsi&koira-kilpailuun osallistumisesta. Kiitti vain Jennin kummiserkulle Misiun kanssa pistejahdissa olemisesta! Aijjuu - Juliallekin kiitokset Misiun mätsäripisteistä.

Tittelöidytkin palkittiin. Minä sain kunnian roudata kotiin Miki-the-pemusen valioitumispystingin sekä Tärppä-thö-JuupelinVääpelin JV-07 palkinnon (otatko Katri postin vastaan vai säilytetäänkö täällä?) sekä Hannakaisan hyllyyn pääsevät Unton ja Ritan valiopytyt.

Konjamiini oli etevin TOKO:n ja PK-lajien saralla, vieläpä enemmän kuin ansaitusti. Onnea Marika, onnea kauheasti! Aikaste ylpeä olin myös Aku-bullmastiffin kakkossijasta tokokisassa, sillä vaikkei mulla taida olla oikein osaa eikä arpaa sen koulutuksessa, olen mä kuitenkin tsempannut Riikkaa ja Aksaa siihen malliin hyvin että voisin elvistellä olevani melkein sukua julkkikselle. Nih kerta! Agikisan voitto meni meidän "omille" Jennalle ja Nillalle, jotka tapansa mukaan kyykytti opejaan ja voitti kisan Misiun & Ellan kirsun edestä. Semmoinen reilun kilsan mittainen tuuletus, joka linnuntietä voi jopa täältä Jokirannasta osuakin sinne Isoholmin suuntaan jos oikein tähtää. Hienoa! Eikös kannattanut aloittaa se kisaaminen elokuussa ja voittaa koko "roska" ? ;-)

Näyttelykoirakisan voitto meni Plättä-beaglelle. Siinä on sitte mallia puudeleille ja muille huiskuille, jotta käyttökoirakin voi misseillä itsensä ohi muiden. Onnea Kati! Tuosta Pakkasaamun linkistä voi varmaan lukea vastauksen siihen kuuluisaan kysymykseen: "miltäs nyt tuntuu". Varo muuten Kati ettei Plättä ylpisty ja lopeta ajamistaan kuultuaan olevansa kauniskin. *hehe*

Nyt me Annen kans korkataan sidukat Misiun harrastuskisan voitolle ja Eeron kakkossijalle samaisessa kisassa. On me siihen malliin harrastettu viime vuosi, ettei osata edes ainoaa vapaaviikonloppua erossa olla. Uhattiin mennä Naapuriinkin juhlimaan tätä The Tapausta, mutta sen pelossa Naapuri ottikin kutsun vastaan ja suuntaa sekin meille katsomaan tätä ihmettä että olen lauantaina kotona.

Vises, toivomma ettei pytyt ruostu :-D