Ensin tuli positiivinen kirjoitus kivalla otsikolla, mutta sitten hipaisu läppärin väärään kohtaan sai kaiken katoamaan. Tuhisen tässä aikani ja aloitan alusta. Tulee vain pikaisempi versio. Ei tässä ehdi enempää runoilemaan.

PENTU ON PÄTEVÄ

Cinillä oli eilen pentuagin kakkostreenit ja ei tätä kuitenkaan kukaan usko (paitsi Tiina ja muut siellä olleet), mutta me siellä tehtiin takaaleikkauksia, takaahyppyjä, twistejä ja 90 asteen umpikulman pujoa ja vieläpä onnistuttiin Lisäks läheteltiin putkeen ja viilailtiin valsseja. On nuo pennut näppäriä kapistuksia. Samalla saa itellekin hienoa ohjaustreeniä kun pentujen kanssa voi omia liikesarjoja hioskella tarkemmaksi kun tahti on pikkuisen verkkaisempi kun pitää näyttää huolella jutut. *odottaa ensi keskiviikkoa*

WOODY KANTTUVEI

Ennen Cinin treenejä Woody-tö-naapurinmiäs kävi nukkumassa Akuutissa. Koivet lähti "ihanjeescorginkinttuina" (oisko selkee C?), kyynärät oli terveen näköset, ranka, polvet ja silmät sai kans moitteettoman maininnat. Pentunakin huomattu possuröhinä tsekattiin ja löytyihän sieltä hiven isot nielurisat, jotka ei kuitenkaan aiheuta mitään toimenpiteitä elleivät ala tulehtumaan. Epäilys oli, että tämä pikkuongelma voi tässä kasvun ja kehityksen myötä vähentyäkin. Kahtellaan, mikään "voikamalamitätäälläon" löydös tämä ei kuitenkaan ollut ja jalostuksellisesti huomoidaan vain se, ettei Woodyn mahdollisella morsmaikulla ole samaa juttua. Tieto lisää tuskaa, juuh, mutta tieto on tärkeetä!

PAPPA JAKSAA PORSKIA

Titus ja Ringa oli Akuutissa mukana ja saivat taas 2 vuodeksi lisenssit näyttelyihin - siis rokotukset. Niillä kiertää rekkarinreunoja jo sellainen rivi tarroja, että huihai. Samalla Kaisa kuunteli kummankin sydämet ja katteli pikkusen päältäpäin muutenki terveyttä. Sydämet paukuttaa moitteettomasti sekä isukilla (13vee) että tyttärellä (10,5vee) ja silmien pieni sameneminen on vain ikää, ei kaihia. Hampaat nyt on mitä on, mutta minkäs sitä elämänkolhuille mahtaa. Jos lohkee niin sitte lohkee... eivät kuitenkaan vaivaa noita vanhoja kantajiaan.

VALOA PIMEYTEEN

Voi kun saisikin! Eilen taas illalla vanista hävis näkimet. Saapa nähdä miten tänään käy. Koitetaan päästä  matkaan mahd. aikasin, että sais ajella valosan aikaan niin pitkälle ku suinki. Senpä vuoksi katoan nyt tästä koneelta kun matkapaperitkin on tulostuneet. Seuraavan kerran voin ehkä olla netin ääressä maanantaina Farndon rd:n olkkarista, jos sittenkään. Suattaapi sinne viety poronkäristys ja hyvä viini kutsua enemmän kuin netissä roikkuminen. Ans kattoo nyt ;-)

Hyviä pakkaskelejä teille. Nää karkaa Englannin sateisiin!

JIIKOO erityisesti Marjalle: voi kunpa olisikin enemmän niitä tunteja vuorokaudessa. En nimittäin ole VIELÄKÄÄN pakannut. Keittiössä pakasteen päällä on laitettuna passit, pistokeadapteri, hiuslakka, kameran laturi ja kännykkä. Ei sillä vielä reissua tehdä... joten... nyt tiedän mitä seuraavat tunnit tiiviisti teen.