Poikabändi "Jokirannan Tummat Adonikset ja Rusehtavat Ruunat"

kaunisryhmapotretti_yritys.jpg
Poikabändi hiekkakasalla

Lankalauantai alkoi poikabändin lenkillä. Mukaan pääsivät Esko, Misiu, Totti ja Pörri ja suunnaksi otettiin hiekkakuoppa, sillä ei kai sen monipuolisempaa ja vaihtelevampaa paikkaa ehkä löydäkään. Osa hiekkarinteistä on jo sulana ja koirat saa hienoa lihastreeniä painellessaan rinteitä ylös ja alas.

Lenkki meni kivasti. Alkumatkasta Misulla ja Eskolla oli jottain teerenpeliä, mutta eipä tuo jäykistelyä kummempaa äksöniä aiheuttanu. Tapella ne ei aikoneet tällä reissulla, joten vuosittainen Eskon ja Misiun rinteenpyörimistappelu on vielä edessäpäin. Nehän tappelee vain kerran vuodessa, keväällä. Tappelu menee samalla kaavalla. Hiekkakuopan reunalla, rinteen päällä pullistellaan, sitten kahahdetaan, vieritään pallona rinne alas ja kun horisontin pyöriminen pysähtyy pojjaat erkanevat toisistaan, eivätkä ilmiselvästi tiedä a) kumpi alotti b) kumpi voitti ja c) miksi edes kieputtiin. Sitten taas mennään vuosi sopuisasti. Nyt ei vissiin vielä tälle keväälle löytynyt sopivaa rinnettä :-D

melkeinkuinveljekset.jpg

Leikiksihän ne sitten pistivät ja voi sitä juoksemisen määrää. Siinä sai kävyt ja lumikokkareet kyytiä. Totti ja Pörri otti rauhallisemmin ja suorittivat nuorempien tekemät kiekat tasaisemmalla tahdilla.

Tehtävä:

onsiinakaksikoiraa.jpg
Tunnista kuvan koiraT... niitä ON kaksi.

Hakukauden avaus

w_tositreenaritko.jpg
Tositreenareita vai pellejä?

Pääsiäinen ei ole MIKÄÄN pääsiäinen, jos ei pääse aloittamaan treenikautta hakuilun parissa ja Maijun kanssa. Tällä kertaa keskityttiin ilmaisuharjoituksiin ja paikaksi valittiin ihan tuo meidän eduspelto. Otettiin Äppiksellä kiintorullajuttuja ja hyvin se menikin. Pientä apua annoin lauantaina rullan ottoon, mutta sunnuntaina annoin Äppiksen huolehtia hommasta ihan itse ja hyvin menikin, kerrassaan ehkä jopa upeasti.

Fyralla otettiin irtorullalla ja otetaan vielä pitkän pitkän aikaa. Tehdään pohjat kunnolla, silleen niinku Äpölläkin on tehty (Äppis on meidän idoli!). Treenit sujuivat hienosti. Lauantaina makaava maalimies aiheutti pikkuisen kummastelutuokion, mutta seuraava makaava olikin jo ihan piisofnakki. Rullat nousi lauantaina kelvosti, sunnuntaina jopa erinomaisesti. Rullan luovutukset nyt oli... noh... hmmm... niitä pitää hioa, mutta niin pitää hioa muutenkin noutoa, joten työn alle. Kyllä ne käteen saakka tulivat, mutta luovutuspaikka ja asento vaatii keskittymistä. Ei vain viittis kauhiasti alkaa tuossa vielä simputtamaan sen suhteen kun muuten toimii niin innolla. Näytöt oli joka pistolla hienoja ja ei ollut epäilystäkään siitä etteikö Fyra tietäisi mitä Näytä-sana tarkoittaa. Pari kertaa onnistuin näytölle lähtiessä astumaan sen liinalle, mutta pieni nykäisy vain lisäsi intoa. Kauhian tyytyväinen olin kyllä pikkumustaan!

w_fyrallarulla.jpg
Rulla Jossulle, Rulla Jossulle, Rulla Jossulle, Jossu Rullalle... mitenhänsenytmenikään... Rulla Jos...

w_fyranaytolle.jpg
Näytä!

Muuta pääsiäispuuhailua

Lauantai-iltana kaiffari vanheni vuodella ja pitihän sitä juhlistaa. Kiitti kivasta illasta ja aivonystyröiden rassaamisesta. Palkinnoksi saatu "bailupullo" odottaa tuolla sopivaa avaushetkeä.

Sunnuntaina pesin aamulla nuo meidän näyttelysesset ja selkä meinasi sanoa toimituksen aikana poks. Jonkun aikaa jalat tärisi hervottomasti, mutta tunto palaili pikkuhiljaa. Voisi taas olla aika moikata tohtorisetää tai -tätiä tästä selkäasiasta. Vähän säikäytti kyllä, myönnetään! Samassa yhteydessä onnistuin vielä törmäämään meidän koiraporttiin sillä seurauksella, että yksi portin vaakapuu upposi reisilihakseen. Onneksi iho ei mennyt rikki, mutta veripahka ihon alla vetelee melkein vertoja Annen surullisen kuuluisalle p*rsoonalle. Tämä ei siis tarkoita sitä, että Annen naamataulu olisi mun reiden näköinen...(ei saa loukata mun reittä ;-) )... Annen blogista varmaan löytyy selitys tälle arvoitukselle jos jotakuta nyt jumaleissonin paljon kiinnostaa aihe.

Ennen geelikoitoksiin lähtöä käytiin vielä Mezzotiellä kiskaisemassa kitusiin oikia pääsiäislounas. Mikäs siinä oli sitten ilta matkustella kohti Kuopiota... mutta se onkin oma tarinansa se, josta jatkan kohta. Nyt käväisen Amorin hommissa auttamassa koiranpentuja alulle ja sen jälkeen saunon. Ei ole hajuakaan jatkuuko tämä tarina tänään vielä, sillä olisi aikomus päästä nukkumaankin. Elimistö huutaa hoos-i-annaa...