... se on sinun näkemyksesi...

NIINPÄ! Mitä loistavin keino pakoilla vastuuta.

Mutta mikä on totuus? Kuka sen väritti? Kuka asetteli värit? Miksi?


Missä on oikeudenmukaisuus? Eikö syytöksien kohteilla ole mitään mahdollisuutta puolustautua? Miksi mahdollisuus tähän evättiin, estettiin, jätettiin huomioitta?

Olisiko totuus ja todisteet auttaneet? Olisiko oikeudenmukaisuus toteutunut? Olisiko puolustautumisesta ollut mitään hyötyä? Olisiko sitä edes kuunneltu, siis oikeasti kuunneltu?

EPÄILEN!

Mikä on ajojahdin perimmäinen syy? Kateus? Vallanhalu? Halu huvitella, pitää hauskaa, mustamaalata?

EN TIEDÄ?

Jätän taakseni yli 10 aktiivivuotta kanssasi. Vietin kanssasi lukemattomia ja taas lukemattomia tunteja perheeni, vapaa-aikani ja muun harrastamiseni kustannuksella. Olit aidosti minulle tärkeä. Kasvoin seurassasi hitaasti mutta varmasti ja en edes tavoitellut kasvun huipentumaa, mutta jotenkin vain ajauduin sinne. Minulla oli visioita ja ajatuksia ja mukava tiimi ympärilläni kehittämässä näitä suuntaviivoja yhdessä ja erikseen, mutta ennen kaikkea Sinun parhaaksesi.


MUUTOS


Asiat alkoivat mennä pieleen, ajautua urille, joilla ei ollut Sinun hyvinvointisi kannalta mitään merkitystä. Puolipistekin jaettiin neljään osaan. Meidät ajettiin harhaan ja lopulta nurkkaan.

Näytelmä oli ensi-ilta, mutta kenraaliharjoitus oli suoritettu huolella.

Koen etten voi tämän jälkeen leikkiä enää kanssasi. Pyydän Sinulta anteeksi, kun jätän sinut omasta halustanikin. Pohjimmiltaan pysyt aina minulle hyvin tärkeänä, mutta kaiken tämän jälkeen en voi keskittyä hyvinvointiisi. Sinusta huolehtii nyt toiset tädit ja leikit on toisenlaisia. Toivottavasti voit heidän seurassaan hyvin.

Minä en siihen kykene, joten en enää osallistu. Annan olla.

Sinua tulee ikävä, mutta seuraan sinua sivusta. Osallistun ulkopuolisena elämääsi vaikka olen osa sinua.

VAPAUS


Mihin kaiken tämän minulle jäävän vapaa-aikani kulutankaan?

Aion nauttia ystävistäni ja siitä luottamuksesta jota he ovat tässä tilanteessa osoittaneet. Kiitän heitä siitä koko pienellä sydämelläni, kaikkia yhdessä ja erikseen, ketään sen kummemmin nimeämättä. He tietävät kukin sydämessään tämän kiitoksen.

Aion olla, elää, harrastaa ja nauttia sananvapauden suomista iloista.

Nyt on minun vuoroni ;-)