tosimies_agittaa.jpg

^ Tästä ei enää tosimiehen meininki parane (pahene?). Kiitos Maiju kuvasta!

Eipä mulla tämän kummempia tämän päivän treeneistä, muutako että mahottoman kivaa oli treenata Maijun & Äppön kanssa. Wöllien kanssa hioskeltiin kontaktiesteitä ja hyppyjä, viimeksimainittuja jopa ihan hyppytekniikkaan pureutuen. Fyra oli oikeinkin hyvä, tosin puomi veti ihan omatoimiseenkin suorittamiseen... lempieste mitä ilmeisimmin? Kookeilla vain höntsäilin vauhtitreeniä. Misiun takaaleikkaukset oli upeita ja toimi kaukaa lähetellen. Ellaa ei myöskään voi moittia aidoille irtoamisesta ja pujot sujui mainiosti. Femmalla otin 30 senttisiä aitoja ja eipä ole neiti tainnut koskaan hypätä muita kuin kaksvitosia. Eka meinasi vähän hyppykorkeus olla hakusassa, mutta löytyihän se sieltä. Femmalla oli myös havaittavissa pienen pientä pujottelun ekavälin omatoimista hakemista.

Tosi lämmin päivä oli treenailla ja koirissa näkyi hieman tuo lämmön vaikutus treeniin. Pitää huomioida tämä tulevissa treeneissä. Muutos kylmistä treeneistä suoraan auringonpaisteeseen otti muuten itselläkin fysiikan päälle.

Tässä vielä parit kuvat Ellan taisteluinnosta ja siitä kuinka kookikoira voi olla mutkalla pujottaessaan.

irti_en_laske.jpgmutkalla.jpg

Illalla juotiin sitten Jennin synttärikaffet Maijun, Jontun, Kaiman ja Naapurin kanssa. Jenni oli HIEMAN tohkeissaan kakusta, jonka tekemisessä oli mukana mun kaksi kättä ja Jennin seitsemän... siltä se ainakin tuntui... ;)