Aamulla klo 8 ja jotain...

Pentujen vaihdettua ajanviettonsa tuohon isompaan pentulaatikkoon, alkoi niillä ilmiselvästi marsuelämän sijasta koiranelämä. Siellä painitaan, paiskataan tassua, muristaan ja väykähdellään, ei tuota vielä voi haukkumiseksi kuvata. Massut on ollu pikkusen sekaisin, mutta Jenni-kohta-kuusvee ilmoitti mulle että se johtuu siitä että ne imee vähä liikaa tissiä ja juoksee kovaa. Niin kai sitte ku itteään viisaampi ja kokeneempi pentuvahti sanoo - tosin tässä tapauksessa se lienee oikeassa.

Pinja-mamma on kuluttanu ylimäärästä energiaansa etupihalla pujoharkkojen merkeissä. Päätin laittaa tuolle Marikalle extra-bonuksena ja kiitoksena Pinja-yhteistyöstä koiransa pujottelun semmoiseen malliin, että ens kesän agiharkoissa ei tartteis ainakaan kauhiasti hävetä. Tavoitteena itsenäinen pujo, puolesta huolimatta. Treenit etenee aikataulussa ja Pinjalla on kivaa. Vaan mikäpä tuommosen koiran kanssa on treenaillessa, virta kun vain lisääntyy hommien edetessä. Se joko lataa itseään aurinkoenergialla tai sitten sen jalat on yhdistettynä virtageneraattoreihin, jotka lataavat kokoajan akkuja. En tiedä.

Illalla klo 23 ja jotain...

1480504.jpg

Pennut on saaneet uuden ystävän. Tuollainen pehmodino tarttui tänään mukaan kirppikseltä. Siinä on purulelua ja kiipeilytelinettä samassa kapistuksessa. Samalla reissulla mukaan tarttui myös lastentäkki ja pehmolelu merkkiä "tuhatjalkainen". Se saa tuurata kun Dino on aikanaa puhdistautumassa.

Etualalla oleva harmaa pörrö on hämähäkkilelu. Ei pääse ystävät loppumaan meidän muksuilta.

Brindletytöllä oli tänään pörrämörräpäivä. Että se oli koko pienellä kropallaan NIIN EMÄNTÄÄ että! Mikä persoona!