Ei sen NÄIN pitänyt mennä! Nyt on huhtikuu ja eilen päätettiin porukalla, että tulee kevät, leivoset, pääskyset ja ties mitkä lirpuset ja että agiesteet lähtee ulkosalle. Annekin on perhonen ja mä sitten varmaan joku sulkasatoinen varpunen, joka koittaa lämmitellä jäseniään kevätauringonsäteissä ja kastelee varpaitaan rapaisella pihalla. Katinvillat! Leivoset, lirpuset ja pääskyset karkas takas etelään, mun jäseniä palelee, lätäköt on jäätyny ja keväästä ei oo tietoakaan. Ainoa merkki kävässeestä keväänpoikasesta on, että Anne vaan perhostelee. Ei mee kohmeeseen (tai kohmeloon) sitten millään!

Niin siis päk tu asia. Meillä näyttää NYT tältä ja ei kuulkaas naurata:

femma_pongarina2.jpg

Menikin Tapsa eilen täyttämään tuon lintujen ruokamökin. Luonto varmaan luuli, jotta lunta tupaan kun tipuillekin tuotiin evästä tarjolle. Femma taas tapansa mukaan kyttää noita tirpusia (yksi on kuvassakin), mutta kuluupa aika kun ei voi mullassa tonkia. Kuva on otettu makkarin ikkunasta täysin salaa ja nyt loukkaan Femman yksityisyyden suojaa rehellisesti.

Agiesteet - ne seisoo edelleen heppakeskuksella teltassa ja pysyy siellä kunnes organisoidaan uutta kuljetusyritystä. Takatalvi, lumentulo, painavat peräkärrykuormat, tuuli ja vetoautojen kitkarenkaat ei kuulosta yhtälöltä jota ois tänään halunnut kokeilla. Harmittaa niin vietävästi! Monena iltana olen tuossa vajaa ysin aikaan miettinyt, että vieläkin näkis treenata kentällä jotenki kutenki. Oispa ihana jos... no - edelleen OISPA IHANA JOS... #%@**#$%$¤*@#%">#%@**#$%$¤*@#% ... ois ne esteet SIELLÄ KENTÄLLÄ!

Ei tämä takatalvi ole totta, eihän? Onhan se huomenna poissa kun herään, onhan?

Pieni "lohtu" tässä takatalvessa on se, että toiset ne sai vasta sen ensimmäisen talven:

1444718.jpg

Kuva on Eileenin pihalta tuolta Birminghamin ja Lontoon puolivälin tietämiltä Enkkumaasta. Otettu ihan juu tänään! Pieni yllätys oli ollut verhoja avatessa. Guuuuuuuud moooooorning.... se ois talvi nyt! Ja vastahan mä kehuin kuinka siellä narsissit kukki. Ei käy tasan tuuri sielläkään. Noh - Eileenhän voi käyttää tota vaikka ens joulun korttina.