... PENNUNKUVAUSPÄIVÄ!

Tuon sanan lausuminen aiheuttaa meidän huushollissa pakottavan tarpeen tehdä jotain todella tärkeää, siis jotain ihan muuta kuin tuota sanan tarkoittamaa asiaa. Kesärenkaiden vaihtoa, huoneen siivousta, puiden hakkuuta, tiskien laittoa, pyykkikoneen täyttöä jne jne, siis kaikkea sellaista, joka tavallisesti kuuluu inhokkeihin joita vain joskus on pakko tehdä. Tämä siis kertonee siitä, että pennunkuvaus on vielä isompi inhokki... kai...

Ei kai sitä pentusissa mitään vikaa ole ja ne on kivoja ja silleen, mutta tämä kuvaaminen syö a) hermoja, b) selkälihaksia, c) kameran pattereita, d) piimää (joo-oo!) ja e) perhesopua, riisi ja ressi yhtä aikaa.

No, nyt se kuitenkin on tehty ja 3,5 viikkoiset on kuvattu jotsilleenkin istuvassa ja seisovassa asennossa unohtamatta pakollisia söpöilynukkumisia. Tässä hyö ovat:

catowice_i.jpg
n. Catowice

catchword_i.jpg
n. Catchword

catmandoo_i.jpg
u. Cat-Man-Doo

catwalk_i.jpg
n. Catwalk

catkin_i.jpg
n. Catkin

cattitude_i.jpg
n. Cattitude

Seisomakuvat olikin vaikeempi juttu. Pennut (ja kamera) eivät olleet yhtään yhteistyökykyisiä ja harvassa oli ne nanosekunnit jolloin tapahtui ihme, että yhteistyö pennun, kameran ja ihmiskäsien välillä onnistui. Lisää kuvia löytyy mistäs muualta kuin KUVAKORISTA.

Kaikkein yhteistyökyvyttömin kuvaustilanteessa oli meidän Katti. Sen mielestä pönötyskuvat on suoraan hanurista ja se murisi, jurnutti ja kieppui katollaan melkein koko kuvaussession - tai siis ne kaikki neljä yritystä. Tässä ehkä kaikkein paras sen mielipidekuvista:

catwalk_f.jpg

Äsken meillä kävi ylläripyllärivieraita (kiitti kukista) ja Katti sai kunnian käydä ensimmäistä kertaa pihalla näyttäytymässä. Mikäs siinä, eipä pelottanut. Maailma oli vaan niin kaaaaaaaauhean iso, että pää pyöri kuin tutkapallo ja pienet viiksikarvat vipatti. Ensiaskeleet pihamaallakin on otettu. Oli siellä vain lämmin päivä. Harmi kun pihamaa on vielä niin kostea, ettei löydy sellaista paikkaa jonne kaikki voisi viedä pieneksi hetkeksi multaa ja kuollutta nurmea haistelemaan. Noh - eipä tässä vielä kiirus ole. Pennut kasvaa kohinalla ja piha kuivuu samaa tahtia (toivottavasti).

Ja lopuksi se pakollinen pentusöpöily:

sleeping_beauty2.jpg
Katti ja Tove unosilla.