160408_CAT_1.jpg

CAT-kakaroilla alkoi kolmas viikko kookielämätä Tänään otettiin Naapurin kanssa kaksiviikkoiskuvia noista pikkuvanhoista heilujista ja en nyt tiedä itkisikö vai nauraisiko niille kuville. Aika vähän onnistuneita otoksia. Vika kamerassa vai käyttäjässä? En tiedä.

Tässä nyt naamavärkkiä jokaiselta:

 160408_ykkostyttoE.jpg
Ykköstyttö, Catowice

160408_kakkostyttoB.jpg
Kakkostyttö, Catchword

160408_kolmospoikaA.jpg
Kolmospoika, Cat-Man-Doo

160408_nelostyttoA.jpg
Nelostyttö, Catwalk

160408_vitostyttoA.jpg
Vitostyttö, Catkin

160408_kutostyttoC.jpg
Kutostyttö, Cattitude

Lisää kuvia on tuttuun tapaan kuvakorissa.

Pentuset harjoittelevat jo ihan selvästi leikkimistä ja murisemista, ensimmäiset haukahduksetkin tänään Naapurin kanssa kuultiin. Semmoiset kimeät, määrätietoiset VÄY:t. Nauratti! Päiväohjelmassa nukkuminen ja syöminen on kuitenkin vielä ehdoton enemmistö kaikesta puuhaamisesta, joten nämä leikkihetkien näkemiset on vähän harvinaista herkkua vielä.

Kynsifanaatikko kun olen, hävettää noissa kuvissa pentujen leikkaamattomat kynnet. Viikossa ne on kasvaneet paljon ja kuvien ottamisen jälkeen ne lyhenivät siisteiksi. Olipa taas älypäinen järjestys manikyyrin ja valokuvauksen kanssa!

Ompelin tänään pennuille pissa-alusia, sellaisia kotitekoisia kroonikkovaippoja. Katsotaan toimiiko kestovaippailijoiden nettisivuilta pongaamani ideat ja sainko aikaiseksi sanomalehteä paremmat pentujen aluset. Mikäli nämä toimii pentujen siirryttyä isompaan kehikkoon, tehtailen niitä kernaasti lisää.