230408B.jpg

Tämän kummempaa kolmeviikkoiskuvaa ei oikein ole. Oli HIVEN toiminnantäytteinen keskiviikko. Sen tapahtumista enemmän pentu-kategorian ulkopuolelta toisessa päivityksessä. Tässä keskityn nyt pentusten pikakuulumisiin.

Keskiviikkona pennuilla kävi vieraita ihailemassa. Kovasti olivat unisia ensalkuun ja kukin vuorollaan vastasi vilkkaana olosta - paitsi Katti. Se veti sikeitä ihan tosissaan! On siinä mulla tuleva agilitystara valittuna... vai... jospa se vaan lataa akkujaan???

Lauantaina koitetaan niitä poseerauskuvia jo saada aikaiseksi. Matokuurit ostin tänään ja huomenna töiden jälkeen annan ne. On koko ilta ja viikonloppu aikaa vahtia jos tulee komplikaatioita. Eipä tosin koskaan aikaisemmin ole tullut, mutta IKINÄ ei voi olla varma mistään kuin siitä ettei voi olla varma mistään.

Lelut alkaa jo pieniä kiinnostamaan. Ensin lelurallin aloitti kakkostyttö, mutta nyt muutkin ovat seuranneet perässä esimerkkiä. Hämähäkit, tuhat (ok  - kuusi...)jalkainen, Katin tekemät narulelut, dino ja IKEA:n pienet hahmot saavat kyytiä.

Viikonlopun aikana maistellaan jauhelihaa. Tästä se lähtee, ihan oikea koiranelämä.