Katti-Matikaisella on SILMÄT AUKI! Eilen (9vrk) alkoi toinen silmä rakoilla ja tänään on jo molemmat selvästi raollaan, puolitiessään jos jotenkin pitää tarkemmin kuvailla. Eihän se varmasti vielä isommin näe, mutta ikkunasta tuleva valo sai ilmiselvästi sen "katseen" pysähtymään. Muilla on vielä silmät kiinni. Sopivat varmaan Kattin kanssa, jotta jos se kurkkaa ensin tätä maailmaa niin muut voi sitten päättää katteleeko nekin vai ei.

Olen tässä pähkäillyt niitä virallisia nimiä ja olen nyt semmoisessa vaiheessa, jotta ne näyttää tältä:

ykköstyttö      Catowice
kakkostyttö    Catchword
kolmospoika  Cat-Man-Doo
nelostyttö       Catwalk


vitostyttö        Catkin
kutostyttö       Cattitude

Jos joku keksii parempia niin saa ehottaa jos vain nopeasti keksii jotain. Vätys sai nimensä mun ulkoilutakin merkin mukaan, toivottavasti Eräpoika-Veltolle passaa pikkuveljensä virallinen nimikin? Omani on tosiaan tuo Catwalk, koska sen tavoitteet ei koskaan ole tuolla mallimaailmassa ja missikisoissa, niin pitää sen nimen edes olla siihen viittaava :-D. Catowice on kaupunki Puolassa ja Misiu on sieltä lähtösin, siis Puolasta - tosin Varsovan kupeesta. Catchword tarkoittaa iskulausetta ja corgin haukku on aika iskevää, eikö vain? Catkin on pajunkissa ja kertonee pentueen syntymäajankohdasta (kevät). Cattitude kuulostaa vain kovin kivalta väännökseltä sanasta "attitude" ja asennettahan corgeissa on aina. Kiitos Heidi ideasta!

Kelpasko seli-seli-selitykset pentujen nimiksi?

Tuossa yhden maissa pitää olla jo kovasti menossa agiliitelemään OKK:n hallille. Neljä starttia tänään. Ajatukset on kuitenkin osittain Savon sydämessä, voimia Ystävät tälle päivälle. Olette ajatuksissani.

On tilanteita, joissa kaikki sanat tuntuvat tyhjiltä.