... hammasharjoja ei tosin vielä tarvita kun ei ole hampaitakaan ja passien hankintaan on pitkä matka, mutta mikä estää meitä harjoittelemasta passikuvien ottoa.

Tänään ikää 3 vuorokautta ja tältä hyö näyttävät:

girl1C.jpg
Neiti numero 1, sekstetin väririkko (460g)

girl2B.jpg
Neiti numero 2. Kirsu alkaa tummua. (460g)

boy3A.jpg
Herra numero 3, pitäähän se yksi mies seassa olla ettei akkain meno liian kovaksi kiihdy! (460g)

girl4B.jpg
Neiti numero 4, melkein satavarmasti se "meidän Katti" (495g)

girl5A.jpg
Neiti numero 5. Katsokaa tuota nessua! (460g)

girl6A.jpg
Neiti numero 6, pienimmäinen, mutta aikoo kasvaa IIIISOKSI! (435g)

Ja onko olemassa oikeastaan mitään suloisempaa kuin koiranpennun nassu ja tassut:

050408_nassujatassut.jpg
Brindletytön unihetkeä on häiritty sen tietämättä.

Kaikki tänään otetut kuvat löytyvät kuvakorista.

Tätä kierjoittaessani seuraan samalla pentujen "ristiretkeä" emänsä yli. Pinja vaihtoi asentoa ja ykkös-,  nelos- ja kuutostytöt jäivät sen selän taakse. Perätysten ne kaikki ylittivät emänsä ihan ilmiselvässä jonossa. Koiranpennutko muka avuttomia? NOUP!

* * *
Tänään satoi ja sataa vettä. Joka paikka on kurassa ja jopa autotkin uppoavat Jokirannantiehen. Tulee ihan mieleen Puolassa koetut oikotiet, joita ei ollut missään kartassa. Ne vain halkoivat peltoja ostoskeskuksien ja huoltoasemien välissä. Jokirannantie löytyy jopa navigaattorista ja kunnossapidosta pitäisi kaupungin vastata. Taitaa olla tyypit lomalla.

Annen ja mun lenkkeily meni puihin. Ninni on kipeänä ja Annen energiavarannot ja vapaa-aika hupenee tähän sisarhentovalkoinen-touhuun varmasti yötä myöten. Saapa nähdä missä kunnossa Anne (ja Ninnikin tietenkin) huomenna on kun meidän (Annen ja mun) pitäs doomaroida episkisat maneesilla. No eipä tuo sääkään ollut mikään morsian tänään, joten antaapi olla. Jospa niitä morsiankelejä tulis vastasuudessa sellaisenakin ajankohtana että meidän pääntyhjennyslenkki toteutus.

Huomenna tosiaan mun koiraharrastusaktivismilama katkeaa. Ei ole hajuakaan ketkä pääsee mukaan, mutta kai sitä pitää pari kierrosta itsekin kirmata. Viikon päästä olisi 10 starttia OKK:n kisoissa ja voisihan tuota vähän kattoa missä tauon jälkeen mennään, vai mennäänkö missään?

* * * *
Takas pentuihin. Tulin siihen tulokseen, että kolmessa päivässä pikkukoirien kehityksessä tapahtuu mahdottoman isoja asioita ja ne myös KASVAA - oikeasti!

020408A.jpg
2.4.2008

050408_syojat.jpg
5.4.2008

HUH HUH vaikka itse sanonkin! Pinjan ilmekin kertoo, että mahan alla ON tunkua.