Tänään tuumittiin Jannun kanssa mille alettas tuon etupihan kanssa. Sukat märkänä jouduin toteamaan, että pihan kanssa odotellaan vielä tovi ja toinenkin ennen kuin mitään kevätasioita voi siellä tehdä. Muutaman ruusupensaan tapoin maan tasalle ja annoin pihlajalle viimeisen varoituksen. Jannu puolestaan päätti ottaa vielä pitkään työttömänä olevan kastelukannun parempaan käyttöön:

jannu_kannu.jpg

jannu_kannu7.jpg

jannu_kannu3.jpg

jannu_kannu8.jpg

Treenailinkin hitusen. Misiulla parit hyvin palkatut pujottelut eri kulmista. Nami nokassa vietynä sain siihen ihan mahdottomasti vauhtia. Lisäksi narupallolla treenattiin nopeita lähtöjä ja sain Misiun oikein kiihdyttämään kohdallani kun pistin pallolla siihen kyytiä. Kiljukalju Femma osui mukavasti jo pujon eka väliin ja teki kelpo suoritusta myös "väärältä" puolelta ohjattuna. Se puoli tarvitsee toki vielä harjoitusta, mutta mä en enää ole ihan niin käsi tässä asiassa ja asenteessa kuin olin esmes vuosi sitten. Pinja taituroi nopeita pujoja molemmilta puolilta vietynä. Eka väli on vähän vielä hakusessa, mutta pujon tekniikassa ei ole ongelmaa kun alku on löytynyt. Se myös otti parit hallitut keinut ja palkkas omatoimisesti ittensä renkaalle karkaamalla... asennetta! Tissit hölskyy puolelta toiselle, mutta ei Pinja tunnu sitä huomaavan. Ringa höntsäili sitten muuten vaan mukana. Pujon oli muka unohtanut kokonaan ja tottelevaisuus muutenkin oli niin ja näin. Se ryökäle koitti karata ohi päristäneen KILVETTÖMÄN moottoripyörän perään, mutta osutti ojan yli hyppynsä aika heikosti ja mätkähti ojaan. Onni onnettomuudessa... muuten ois katottu paljonko Hontto-muorista vielä irtoaa suoralla...

Ja jotta tämä päivä ei olis täydellinen, olemme saaneet tuolta pellon takaa naapuriltamme iloittavaksi pienimuotoisen kaatopaikan tuohon porttimme etualalle. Miltäs teistä tuntuisi jos näkymä lähellä kotiporttianne olisi tällainen:

not_so_nice_view.jpg

Eiks oo kivaa? Me ei vielä tiedetä odottaako nuo tuossa kuljetusta pois vai mitä, mutta ei tämä ihan kevätfiiliksiä nostata.

Jaa - Kokin pizzat saapui. Jenni tilasi...Tapsa haki... mää syön ;-)