1465468.jpg
Katti-Matikainen Tapsan kännykameralla ikuistettuna.

Pentulootassa kaikki hyvin. Massut kasvaa, tassut alkaa toimia, silmät on kaikilla auki ja Pinja-mamma hoitelee jälkikasvuaan huolella. Ensimmäiset leikinyrityksetkin olen ollut havaitsevani. Sellaista hamuilua ja muutama murahduksen tapainenkin on kuulunut. Ihmeen nopeasti kehittyvät nämä ipanat, taisivat tosissaan olla pikkuisen "yliaikaisia". Painot ovat nyt 900-1000g välimaastossa, mutta päivittäin meillä ei enää painonkehitystä seurailla.

Tänään tutustuttiin uuteen Raahelaiseen koiratarvikeliikkeeseen Pettiinaan. Mukavasti näytti olevan tosiharrastajien treenivehkeitä aina Berran tuotevalikoimista KONG-Wubbaan saakka. Sieltä tarttui pennuille ja Pinjalle säkki Mastery:n penturuokaa. Merkki ei ole minulle aikuisten koirien osalta uusi tuttavuus, mutta pentuja en sillä aikaisemmin ole ruokkinut. Kokeillaans nyt! Samalla reissulla ostettiin myös Pinjalle puolenkymmentä NEU-pötköä. Hipheihurra kun NEU:ta saa nyt Raahesta vähän pienemmissä erissä kuin Ilulta (tai jostain muualta) tilaamalla! Pitänee pennutkin totuttaa sitten NEUlle ja raakajutuille, sillä tiedossa on, että osa pentusista menee barffarikoteihin ja sekös vain mulle passaa.

Jenni tokas tänään verhoja avatessaan, että pihalla on kuin "talven ihmemaa". Hitto vieköön, niin onkin! Huhtikuun puoltaväliä marssitaan ja ulkona on lunta melkeinpä enemmän kuin talvella oli. Aamulla kaivoin auton vajaa 10cm:n lumikerroksesta vain todetakseni, että kiinni on pihassa eikä liikahdakaan. Ihan vähällä olin hakeaavuksi niitä "havuja p*rkele", mutta aikani nitkuteltua TIO irtautui kinoksesta. Emmäjaksa tätä! Mä tahon kevään, treenikentän ja treeni-ilmat *polkee jalkaa*!