Heidän kuninkaalliset korkeutensa, Jokirannan ja Marttalantien ruununperilliset, Jenni & Nette...

rimpsessat.jpg

...tapasivat tänään hyvän haltijan, joka taikoi heille...

rimpsessat2.jpg

...sylillisen pentusia. Voi sitä riemua...

rimpsessat4.jpg

ja ylpeyttä...

rimpsessat3.jpg

... kun sai pitää sylissä pieniä koilanpentuja!

Noh - sadut sikseen. Tänään pennuilla oli ensimmäinen tiukka paikka kun Pinjan ulkoillessa pentuset pääsivät minikotkan kynsistään. Miten tuon ikäisillä pennuilla voi jo olla TUOLLAISET piikit. No - ei ole enää.

Pentulaatikossa kaikki hyvin. Yksi tyttöpentu sai tänään jo nimen ja mitä ilmeisimmin tuo tyttöpentu on tuo raitapaita. Siitä taitaapi tulla Tove, siis niinku Jansson muttei Janssonin kiusaus ;-) Laatikossa on nyt ainakin Katti, Tove, Tera ja Vätys ja uskallan väittää ettei noiden kaimoja ihan joka kulmilla vastaan kävele.

Pinjalla kaikki hyvin, ruoka maistuu ja sen se on näkönenkin. Keräillään nyt vararavintoa rankempia imetysaikoja ajatellen. Pennut ovat keränneet painoa siihen malliin vauhdilla, että huomenna on varmaan melkein jokaisella 700g rikki, pienimmäinenkin on ottanut muut kiinni. Nyt eletään pentuprojektin helpointa aikaa, yritän nauttia siitä täysin siemauksin.

Ja tuo luonto... se on IHAN sekaisin. Lunta tuli tänään lisää! Hiutaleet leijali ihan joulumaisesti. PÖH - mää en tykkää!