No jos ei nyt saaneet pentuset kokemuksia ja elämyksiä, niin kertokaa mulle mitä niiden kanssa pitäisi tehdä?

Eilen illalla pakattiin Hannan kanssa pentuset autoon ja suunnattiin Kalajoelle katsomaan Pikku-U:n jälkikasvua. Automatka meni hyvin ja takaa ei kuulunut inahdustakaan. Taktinen veto tosin oli, että juoksutin pentuset ensin väsyksiin pihalla ennen autoilua. Toimi ja hyvin!

Kalajoella katsastettiin ensin Regionssin nuorimmat cardinakit, siis nämä Pikku-U:n ja Sentin pentuset ja napsittiin kuvia. Kameran akkua säästääksemme (kuka käski jättää laturin kotiin?) ei ihan ollut aikaa odotella jokaisesta sitä NAPPI kuvaa, mutta jotain sentään saatiin aikaiseksi. Tässä esittelyssä pari Pikku-Untoa:

narttu1C.jpg uros2.jpg
Sisko ja sen veli (kuvat: HH)

Sitten haettiin meidän viikkoa nuoremmat pääosin luppakorvat treffaamaan pystykorvaisia pikkupikkuserkkujaan, vai mitä serkunpuolikkaita ne nyt sitten olikaan. Noh - yhteinen nimittäjä jossain sukutaulun koukeroissa kuitenkin on meijjän Titus (ainakin se). Marjon mielestä meidän pentuset on ruokittu hemohessillä, mutta omasta mielestä mulla menee niiden kuppiin Masteryä ja raakoja lisukkeita. Noh, olen koko ajan sanonut, että nämä Cat-veijarit ovat olleet jotenkin vanhemman oloisia ja näkösiä koko ajan kuin tosiasiassa ovat ja tuo illuusio vain vahvistui taas yhden pykälän. Mielenkiintoista miten eri pentueet kehittyvät eri lailla ja varsinkin se, että kahta kutakuinkin samanikäistä pentuetta voi katsastaa yhtä aikaa. Pitää toistekin Marjo harrastaa tällaista jos sattuu pentueet olemaan samaan aikaan.

pentujasiellataalla.jpg
Viipotusta. Montako pentua kätkeytyy tähän kuvaan ja kuka on kuka ja kenenkin?

Kuvattiin meidänkin pentuset siinä pöydälläkin, mutta kameran akku jo vilkkui ja lopahti ennen aikojaan. Sitten pantiin kiireellä kuvaten ja jälki on todella sen mukaista. Hyvä että pomppivalla pennulla on sentään jalat pöytälevyssä, muuhun kriittisyyteen ei ollut aikaa. Kiitti Hanna kuvauksesta, ei varmasti ollut helppoa.

cattitudeC.jpg catchwordB.jpg
Catwalk & Catchword (kuvat: HH)

Siirryimmepä sitten sisälle. Pentuset (Marjon 4 cardia, 2 gööttiä ja meidän 6 cardia) ottivat vielä sisäbileet kodinhoitohuoneessa ja lisäleikittäjäksi alkoi Marjon kissa joka luulee olevansa koira. Hitsi miten hauska elikko se on. Eipä tosin nuo meidän pentuset olleet isommin ihmeissään, vaikkeivat ole koskaan vielä kissaa nähneet ja kohta leikki oli kissan kanssa täydessä vauhdissa... tai sitten se oli niin, että kohta kissan leikki koiranpennuilla oli täydessä vauhdissa. En ihan päässyt selvyyteen kumpaa osapuolta huvitti enemmän mutta hauskaa oli - kaikilla, siis meillä katselijoillakin.

sortinsakkia4.jpg

niskalenkki2.jpg

Kaffittelujen aikana pentuset nukahteli sinne sun tänne ja läjämuodostelmat oli ihan sekaisin. Siellä nukku Marjon pentua, gööttiä ja meidän pentua samassa läjässä sikinsokin sovussa. Suloista! Lopulta kelloon vilkaisu aiheutti pakonomaisen tarpeen aloittaa lähtövalmistelut, sillä ei IHAN ollut enää kovin aikainen ilta. Eroteltiin sieltä meidän pentuset ja kannettiin vielä pihalle pissalle ennen automatkaa. Kotimatka meni hyvin ja vain ensimmäisen kilsan ajan takaa kuului närkästynyttä piipitystä. Pentuset kai sen verran pissatuokionsa aikana heräsivät, että ois voineet pidemmänkin aikaa leikkiä ennen kevythäkkiin telkeämistä.

Kotipihalla taas pissatus ja sisälle tutustumaan iltaruokana olleisiin kanankauloihin (hitsinvitsi kun nämä Raahen raakaruokavalikoimat on monipuolistuneet, kiitos Pettiinan). Hyvin pitivät puolensa kukin omastaan ja voin sanoa että näytti maistuvan. Aamulla massut oli hyvässä kunnossa, joten "sivuvaikutuksia" nolla.

Jopas oli mukava ilta ja vielä mukavammaksi sen teki se, että huomas tuon sekstetin olevan varsin reippaita kakaroita.

Niin ja kaikki kuvat on luonnollisesti kuvakorissa.