...n terälehteä!

Voi elläimen kynsi mikä näky odotti aamulla pentuaitauksessa. Pinja-äitee oli ollut yöllä nokkelana ja toimintakykyisenä ja ilmeisesti myös vähäunisena, sillä sitä oli pikkuisen puuhastuttanut silloin kun muut nukku.

Sillä on varmaan alkanut hieman huikoa keskellä yötä kun se onkin pentujen aitaukseen menon sijasta hypännyt siitä boksin katon kautta suoraan keittiön tasolle. Sieltä on löytynyt ISO peltirasiallinen koirankeksejä, maksanameja, purutikkuja ja ties mitä herkkua, mutta joku pöljä on pannut eteen Jennin synttäriruusupuskan. Siinä vaiheessa varmaan pennutkin ovat heränneet emänsä kikkailun tuomiin ääniin, joten pennut on pitänyt hiljentää heittämällä se ruusupuska maljakkoineen pentujen niskaan. Vesi viilentää pentujen tunteita ja ruusujen repiminen on varmaan hauskaa tekemistä ja pahimmat öykkäröijät hiljenee kun saa keraamisesta maljakosta päin näköä (luojan kiitos ei ole osunut).

Peltirasiaa oli tyhjennetty paitsi pöydällä (sinne jäi pari purutikkua), mutta kunnon äitikoiran tavoin pitäähän sitä pennuillekin antaa osansa. Pieni niskalenkki ja pennuillakin on namijuhlat.

Aamulla minua odotti siis perinteisen p*skashown ylitsekin mennyt näky, jossa pentuset istuu tsiljoonalla ruusun terälehdellä likomärällä täkillä massut pullollaan ja Pinja makoilee mahansa vieressä soffalla. Maljakko (jostain lahjaksi saatu) oli tuhannen päreinä ja yksi pennuista käveli maksanpaloja sisältänyt muovipussi kaulansa ympärillä. Luojan kiitos Pinja oli ensin huolellisesti rikkonut pussin niin, että pussi todellakin oli vain kauluri. Raiskatut ruusunvarret oli sievässä nipussa edelleen, on Aaaapi sitonut kimpun hyvin! Peltirasiaan oli raskittu jättää kokonaista kaksi ydinluukeksiä, ilmeisesti ne oli sitten Misiu isin osuus näistä 5-viikkosbileistä.

Kyllä koilanpennut ja niiden ahne emä voivat olla sitten lysssssstejä. Nyt taas oli hetki jolloin nauratti ja itketti yhtä aikaa. Kuvia ei ole, pääkipuisena en edes tajunnut että olisi kannattanut ikuistaa pennut ruusunlehdillä. Oishan se näyttänyt tietty pentusivulla kauniilta kuvalta. Kuvatekstiksi olisi voinut laittaa, että meidän IHQdaa pennut kasvaa perheen keskellä ja varttuu ruusun terälehdillä täydellisiksi ;-) Jotta saatte jotain kuvitelmaa tuosta söpöstelykuvasta, niin tässä on pikasesti kyhätty trikkiversio aiheen innoitamana:

1536969.jpg
Onko somaa, ONKO?

Pii ja Es: Jenni on ihan hiilenä kun SEN ruusut on tapettu ja mun kimppu voi hyvin. Katotaan vaan niin se kotiin tultuaan heittää ne tasapuolisuuden nimissä pennuille...