Alan mennä jo sekaisin näistä kuulumisien numeroinneista, joten olkoon tämä "osatiesmitä" sitten jatkoa kaikille aikaisemmille.

Mitäs pentusille?

Vapun aikaiset lämpimät päivät oli pentujen ulkoiluun opettamisen kannalta kulta-aikaa. Vielä on maa kuitenkin sen verran kosteaa, että ulkoilut rajoittuivat puolituntisiin pissaus- ja leikkituokioihin, mutta pääasia on, että tämä pihatouhu on saatu alulle. Etupihalla on tuossa ilta-auringon hellimässä paikassa pentuaitaus, jossa on hyvä telmiä taas kun säät sallii. Nyt on ollut vähän sateista ja koleaa.

Riiviöt muuttivat viime perjantaina keittiöön, keskelle meidän metelöivää huushollia. Eivät olleet elämänmuutoksestaan moksiskaan ja meno jatkui samanlaisena kuin aina ennenkin. Pinja pääsee kulkemaan pentuaitaukseen nukkumaboksin katon kautta, mutta eipä tuo tuolla enää aikaansa kuluta kovin vapaaehtoisesti. Ehkäpä pieni piraijalauma aiheuttaa epämukavia tuntemuksia mahanahkassa?

Nörtti on ihan riemuissaan pentujen muutosta sinneeisaamennä-makuuhuoneesta saakatsoajanuuskia-keittiöön. Pennut ovatkin yhdessä ja yksi kerrallaan viettäneet laatuaikaa ison tätikoiran hoivissa. Tässä meidän Katti esittäytyy Nörtille:

Catwalk_Babe1.jpg
K: Telllve iso koila! Mulla ois sipiasiaa...

Catwalk_Babe3.jpg
:K: ... Miksi sulla on luppakollllvat? Mun äiti on toooosi iiiiso koila ja isolla koilalla on pystyt kolllvat.

Catwalk_Babe2.jpg
N: Noh helpottaako tutustelua jos nostan sen pystyyn? Onko nyt hyvä?

Catwalk_Babe5.jpg
K: Jippii! Voi tätä liemua! Isolla koilalla oli ison koilan kolvat!

Catwalk_Babe4.jpg
N: Äläs nyt siellä lattialla pyöri. Tules niin putsataan sinut irtokarvoista.

Uusia kuvia?

Tässä on nyt pitänyt sellaista kiirettä, että uusia kuvia on laihanlaisesti eli ei ollenkaan. Pitänee ottaa itseä niskasta kiinni ja järjestää kuvaussessiolle aikaa johonkin väliin. Perhesopua siis tullaan koettelemaan... urakalla... :-D