1592655.jpg

Viime viikolla me Trinan kanssa sovittiin, että se synnyttää sitten tiistaina. Äärimmäisen viisas koira kun piti sopimuksesta kiinni ja vajaa kuuden aikaan tänä aamuna (siis tiistaina tietty) soitin Heinille tuohon naapuriin, että panee kengät jalkaan ja hyppää nuo muutamat metrit meille kaveriksi.

Ensin (itseasiassa jo ennen Heinin meille ehtimistä) maailmaan putkahti takatassut edellä urospentu. Siinä ei ollut mitään muuta vikaa kuin että se ei elänyt. En tiedä olisiko tuo pentu ollut pelastettavissa jos olisin huomannut, että Trina piilottelee työntämisiään "norppailemalla" pitkin pentulaatikkoa ja vasta viimeiset ulostulotyönnöt näkyy selvinä työntöinä. Turha jossitella, joskus pentu voi olla kanavassa ties kuinka kauan ja silti sen elinvoimassa ei ole mitään vikaa, joten sovitaan niin, että ressukka se tänään kuolleena syntynyt pentu ois ollut jos ois elänyt. Ei tarvii niin paljon miettiä josvaikkasittenkin.

Seuraava pentu tuli 20 minuuttia tuon elottoman perään. Vähävalkoinen uros, jolla kolmio niskassa ja painoa 270 g. Se sai välittömästi nimekseen Triangle niskakuvionsa mukaan. Pikkumies oli todella ponteva pakkaus ja sillä oli heti elämää suurempi nälkä.

Vajaan kahden tunnin tauon jälkeen saimme ihasteltavaksemme valkokauluksisen tytön, jolla oli likimain identtinen pääkuvio Katti-Vikkeläisen kanssa (Jennikin tämän yhdennäköisyyden huomasi). Tyttö oli velipoikaansa reippaasti isompi painaen 340g. Tämä ristittäneen Trilogyksi, sillä taitaa jäädä "minun näppeihin" jatkamaan toivottavasti myöhemmin sukuaan. Tuntui heti THE OMALTA.

40 minuuttia myöhemmin maailmaan putkahti 285 grammainen puolikauluksellinen poika. Ponteva ja nälkäinen tapaus sekin. Pikkuveljeään isompilaukkinen ja etutassujen väritys eriparia. Lisäksi kauluksen niskassa oleva mustan ja valkoisen raja todella kimurantti, joten nimeksi tullenee Tribal.

Trina hoitaa pientä perhettään hyvin. Maitoa on taatusti enemmän kuin nuo kääpiöt syödä jaksavat ja kykenevät, mutta eiköhän maidontulo tuosta tasoitu. Vähän se vielä tuossa "norppailee", mutta taitaa olla jälkipoltteita.

Jos nyt jotain marmatuksen aihetta pitää esittää, niin narttuja olisi jälleen kerran saanut tulla lisää. Eioota saa kivoille kyselijöille tarjota :-(

Ainiin ja tiedättekös mistä koiranpennut syntyy? Jennipä tietää! No kuplasta tietenkin.

1592656.jpg
Trilogy ja Tribal, Trianglesta näkyy vain hieman kuononkärkeä.