katti_tove_yhdessa.jpg
Katti & Tove

Tänään tuli täyteen nk. luovutusiän raja ja tätä "juhlistettiin" elänlääkärin tarkastuksella ja sirutuksella. Pientä säätöä tässä eläinlääkäriin menossa kuitenkin oli, sillä meille varattuna aikana lehmä keksi pullauttaa kohtunsa tuulettumaan ja meidän aika peruuntui siinä vaiheessa kun juuri olimme pakanneet pentuset autoon lähtövalmiiksi. Täällä maalla on sitte lystiä tämä toiminta, tosin ymmärränhän minä varsin hyvin kumpi on eläimen omistajan kannalta tärkeämpää. Jos mun koiralla roikkus kohtu pihalla ja eläinlääkäri sanos vain rapsuttelevansa vasikoita, niin vois olla, että mie en tommosesta järjestyksestä tykkäis. Joten kohtu ensin, pentuset sitten. Vastaanottopaikkakin muuttui Raahen pieneläinklinikasta Siikajoen vastaanotolle tuonne vajaa 20 kilsan päähän, jossa oli varastossa tietenkin vain 5 sirua, joten Katti on vielä ilman riisinjyväänsä. Muut pennut sanoivat kerran AuAu (paitsi Catkin, joka ei sanonut mitään), mutta siinä se toimenpiteen traagisuus sitten olikin. Eivät edes tajunneet rimpuilla. Terveiksikin todettiin ja Vätyksellä oli kaksi tarpeellista palleroa takajalkojen välissä juuri siellä missä pitääkin.

vatysveikavyn.jpg
Vätys & Tera

Siikajoelta ajettiin sitten suoraan Käpälämäkeen meidän "edustusjoukkueen" treeneihin ja pennut sai taas autonkyydissäoloharjoitusta urakalla. Katti pääsi jopa kokeilemaan vauva-agilityä, mutta siitä enemmän tossa treenipuolen kirjoituksessa jonka kirjoitan kohta.

kakkost_ja_tuisku.jpg
"Raila" & Tuisku

Lauantaina lähtee Jennin Railaksi ristimä kakkostyttö (Catchword), Tuisku (Catkin) matkaa kotiinsa ensi torstaina, Vätys (Cat-Man-Doo) viikon päästä perjantaina ja samana päivänä toivottavasti myös Tera (Cattitude) voi lentää kanssani Helsinkiin. Julia hakee Tovensa (Catowice) viikon päästä sunnuntaina. Katti (Catwalk).... TIESITTEKÖ ETTÄ SE JÄÄ KOTIIN, monestikko olen sen maininnut? Haluatteko kuulla sen vielä kerran? :-D

JK: Ennen lääkärireissua otettiin Jennin kanssa etupihalla näitä pentukuvia. Niitä löytyy lisää yllättäen kuvakorista.

jenni_tera.jpg
Jenni & Tera