Dingo, tuo massahysteriaan meitä suomalaisia "jokunen" vuosi sitten lietsonut bändi, sai "kunnian" toimia LÄMPPÄRINÄ Tuomari Nurmiolle ja Virve Rostille Raahe Festivaleilla eilen illalla ja lopulta illan viimeinen esiintyjä oli Make It Shake. NYT tunnustan tietämättömyyteni kyseisen bändin suhteen. Ei ole hajuakaan MIKÄ tämä tapahtumajärjestäjän mittapuun mukaan kaikkia noita kolmea legendaesiintyjää merkittävämpi pirtelöbändi oikein on. Melkein jo keksin idean, että esiintyjät on ammatti-ikäjärjestyksessä (vanha = Dingo, vanhempi = T.Nurmio ja vanhin=V.Rosti), mutta tämä pirtelösakki sitten pistää ihan läskiksi tämän järkeilyn.

Meidän pöydässä pikku-pikku päihin ei mahtunut ymmärrys siitä, miksi selvästi illan paras esiintyjä esiintyi ensimmäisenä. Mikään Dingo-fani en ole, mutta näkyipä tuo vain laulattavan isoa massaa junioreista vanhempiin ja vieläkin enemmän olisi varmaan laulattanut, mutta kun keikka alkoi jo silloin kun porukkaa valui vielä pesiskentältä festivaalialueelle. Tuomari Nurmion esiintyminen oli varmasti hienoa, mutta jotenkin niin latteaa sen Dingo-huudatuksen jälkeen ja Virve Rosti & Menneisyyden vangit... no joo... saihan ne yleisön mukaan, mutta silti mä en osaa tajuta miten tuo esiintyjäjärjestys oli tuo mikä oli. Tajunnassa kai vikaa?

Pirtelöbändiä ei edes jääty kuuntelemaan. Freemanin "Yksi lensi yli käenpesän" sai olla illan vimonen biisi ennen mukavata taksikyytiä kotia. Kiitos kuskille ---<----@

Sitten toinen mitä mä, musiikista mitään ymmärtämätön mutta sitä kuunteleva tollo, en tajua on se mahdoton "saundsekkaus" mitä joka bändin välissä oli. Tauot venyi mahdottoman pitkiksi ja jokaisen kitaran ja basson testit alkoi josain määrin jo syömään turnajaiskuntoa. Siinä vaiheessa kun 50% jengistä örveltää kaljateltassa, 25% vähemmässä humalatilassa olevaa yrittää pitää niistä huolen ja loput 25% on järkkäreitä ja kaljanmyyjiä taitaa olla herttasen yhdentekevää onko se äänentaso just vai melkein just. Veikkaampa ettei kukaan ois huomannu ees sitä vaikka ois ollu vain sinnepäin.

Tämä ei siis tarkota, ettei meillä ois mukavaa ollu. Ehei! Kiitti vaan kivasta seurasta Tapsa, Pia, Juhana ja Jenna. Annelle ja Riikallekin pikkukiitos hetken seuranpidosta, mutta esiliina ja virtakintas katos jossain vaiheessa väkijoukkoon ja ihan illan lopuksi tuli vain pongattua essunsa kadottanut realitytelkkarisarjansa tähtönen. Voe voe... missä oli essu?

PulloKalle.jpg PulloKatti2.jpg
Saiko Tapsa työkavereiltaan ison pullon vai onko meillä minikoiria?