1605637.jpg

Yksi...kaksi...kolme... nelj.... MITÄ IHMETTÄ? Trinalla on sittenkin neljä pentua, mutta KUKA on yhden isä? Trikki+trikki yhdistelmä voi aikaansaada vain trikkejä, mutta pienimmäinen on punainen ja vieläpä 1,5 vrk nuorempi muita. Maailma on ihmeitä täynnä. Niinkö?

Ilmiölle on kuitenkin ihan looginen selitys. Trina alkoi oman äitinsä tavoin ottoäidiksi pienelle pemupojalle. Kalle-Käenpoika-Charlie muutti meille eilen illalla ja valvotun yön jälkeen näyttää nyt siltä, että pikkumies on omittu omaksi ja painokin on noussut eilisillasta jo 8g. Toivottavasti tämä suuntaus vielä jatkuu ja muutaman viikon päästä meillä telmii kolme mustaa ja yksi punainen corgiriiviö opetellen yhdessä koirankielen aakkosia.

Pennun ensiesittely Trinalle tapahtui hiven sekavissa merkeissä, joten se ei aivan ollut 100% rakkautta ensi silmäyksellä, mutta yön aikana vietetyt ruokailuhetket ja valvotut pissatustuokiot saivat pentuun tuttua hajua. Aamulla Charlien "kotiväen" lähtiessä Trina oli todella todella huolissaan ja tutki poisvietävää koria tarkoin.Sen rauhallisuus myös järkkyi tuosta välikohtauksesta hetkeksi, mutta nyt talon hiljennyttyä normaalieloon, kaikki on taas ok. Vielä en kuitenkaan jätä tätä pentulaatikkoa kokonaan vahtimatta, vaan haluan olla 110% varma, että Käenpoika saa Trinalta yhtä paljon huomiota kun nuo biologiset toukatkin. Tällä hetkellä Trilogy ja Charlie on tissillä ja mustat pojat pötköttää sivummalla.

Jännä miten pemupentu ja cardipentu eroavat ulkonäöllisesti noin paljon toisistaan. Päät on ihan erilaisia ja uskon näkeväni eroja myös tassuissa. Luonteiden ja käyttäytymisen kehittymisen tarkkailu astunee kuvaan myöhemmin. Mielenkiintoinen projekti taas jälleen kerran edessä. Charlien kotijoukoille semmosia terveisiä, että parhaamme tehdään ja yritetään ja "Kallessa" on vahva elämänliekki. Toivotaan että näillä eväillä pikkumies saadaan elämän alkuun.

CAT-lapsoset lenteli viime viikon aikana pesästä. Kiiwi ja Tuisku majailevat tuolla Tampereen seutuvilla, Vätys on Arkalan poikana Huitsin Nevadassa, Tera lensi kanssani perjantaina Helsinkiin ja Tove lähtee tänään Vihantiin. Katti taas ei lähde mihinkään millään hinnalla! Pentujen arki uusissa kodeissa on alkanut reippaasti, mutta mitäpä muutakaan niiltä saattoi odottaa. Terakin perjantaina Helsinki-Vantaan lentokentällä pysäytteli terminaalissa rapsuttajia ja sama peli jatkui lentokentän ulkopuolellakin vaikka koneita jyrisi eessuntaas. Melko emäntä!

Koitan torkahtaa hetken. Pentulaatikossa rauhallista. Jokiranta kakskutonen kuittaa sanoihin... "koilanpennut on ihanii, koilanpennut sanoo hauhau"...

Päivitys klo 19:40

1606689.jpg
Käenpoika on syönyt, syönyt, syönyt ja syönyt. Tästä Tapsan ottamasta kuvasta näkyy sen syönti-innokkuus ja eipä tuo ottoäiteekään näytä mitenkään vastentahtoisesti tuossa kellivän. Vaaka näyttää nyt noin 300g (vaihtelu 294-300 pennun heiluessa vaakakupissa). Pikkumies kasvaa. Nuo meidän mustat on yli 500 grammasia mötkyjä, joten pikkumiehellä on vielä matkaa, mutta perästä tulee ja lujaa.

1606691.jpg
Ottoäiti-Trina hoitelee sitä jo kuin omiaan. Ihanaa!

1606688.jpg
Onnellinen äiti/ottoäiti?