Eilen treenailtiin Käpiksessä kokoonpanolla Fyra, Femma ja Katti, joka meni verkkopujoa, mutkaputkea & pussia iloisesti ja jammaili ihmisten jaloissa treeniä rakenneltaessa. Äffät jauhoi verkkopujoa ja Femmalla se sujuikin kohtalaisesti. Fyra oli sitä mieltä, että voihan noiden yli loikkiakin. Siitä kuitenkin näki, että kun tuo verkkojen olemassaolo saadaan sille tutuksi jutuksi, juttu tulee silläkin toimimaan. Saatiin jo muutamia oikein kelpoja umpikulmavientejä sun muita härvellyksiä aikaiseksi. Femmalla vahvistin sitä "väärän" puolen pujon onnistumista niin, että alkuosa täyspitkästä pujosta oli verkotettua ja loppuosa ilman. Onnistui ja olin tyytyväinen, todella tyytyväinen!

Harkkapätkänä äffät meni SM-joukkueradan alkuosaa ja Femma oli siinä jopa parempi kuin Misiu ja Ella kisoissa yhteensä. Putket imi ja juoksulinjat oli tiukkoja. Osan aidoista nostin sillä jo kolmivitoseksi sillä viime viikonloppu osoitti, että kai niitä tartteis oikeesti treenatakin. Femmalla ei ollut ongelmaa hyppykorkeuksissa, mutta tiedän, että lisäharjoitusta tulee tämä homma vielä vaatimaan. Nyt oli vain tuuri muassa ja rimat pysyi paikallaan. 

Fyran meno oli todella hienoa kun vain sain sen ensin lapaseen. Sitä tahtoi puomi kutsua enemmän kuin laki salli ja se juoksenteli eessuntaas mokomaa härveliä. Jahka otus saatiin kuosiin, tulin siihen ajatukseen, että ehkä sen voisi jo kisoihin ilmoittaa. Pitää miettiä ja tuumia. Siinä samallahan sekin menisi ja voisi muutamassa startissa kokeilla sen intoa toimia ihan kisatilanteessa vieraassa paikassa vierailla esteillä. Hmm... pannaans harkintaan ;-)

Pitää vielä Fyraa kehaista; sen A:n alastulokontaktien pysäytykset on melko hyvällä mallilla. Hiphei!

Meidän ohjusten omien treenien jälkeen otettiin samaa koukeroa myös tähtiryhmäläisten kanssa ja oli todella kiva huomata kuinka kaikki saivat koiransa kääntymään oikeissa paikoissa. Hyvä hyvä!

Kuvasin treenien aikana muutaman agiliitokuvan testaillakseni tuota uutta kameraani ja varsinkin sen uutta muistikorttia. Mitään huippuotoksia ei tullut, mutta kuvakorissa on jokunen otos. Tässä erityisesittelyssä Nio-Femmansisko, joka on kyllä oikeastaan jo ihan kisavalmis paketti ohjaajansa Suvin kanssa.

nioloikkaa.jpg
Nio loikkaa

Hermolepoa

Treenien jälkeen ajelin kauniin illan kunniaksi Mikonkariin ulkoiluttamaan koiria ja kameraa. Fyra patsasteli ilta-auringossa ja näyttää erehdyttävästi jo rottweilerilta. Katti tutustui ensimmäistä kertaa elementtiin nimeltä meri ja Femma kuikuili pääasiassa kohti auringonlaskua ja merellä olleita lintuja. Hermo lepäsi. Nyt on oikeasti kesä! Kuvat on missäs muualla kuin kuvakorissa.

fyra_kukakummatulee.jpg

femma_kukakumma.jpg

katti_ponottaavedessa.jpg

Ja jotta ei ihan näyttäs siltä, ettei mun koirat osaa näyttää muuta kuin takaraivoa kameralle, laitetaans näytille vielä pari:

katti_osaaiskeasilmaa.jpg
*winkwink*

katti_semenituonne.jpg
"Se Femma meni tonnepäin..."