1617041.jpg

Vaihdetaan 8+ vuotias terve ja tervepäinen (...?...), erityisen aktiivinen ja hyvähampainen, hyvin kokeilunhaluinen ja toimelias welsh corgi cardigan uros toimivaan langattomaan näppäimistöön. Näppäimistölle toivotaan takuuta, vaihdossa menevälle koiralle annan takuun, jotta taatusti syö sohvan altaan ja kaiken irtaimiston ympäriltään. Syyksi puuhastelulle ei tarvita kuin yksi juoksuaikainen narttu lähistöllä.

Kerpeleen Jannu! Roikkuu taas vaihteeksi löysässä hirressä koko elikko. Ja vielä koiranäyttelyyn menossa... oivoi... kiva kehässä kaivella näppäimien palasia ikenistä.

Tänään olikin oikein perhekeskeinen päivä. Jenni kävi tutustumassa eskariin ja sen kunniaksi käytiin ostamassa sittarista uusi reppu. Puutarhan ja Mezzotien kautta kotiin ja samalla reissulla sain kuulla, että tänään kahden ja kolmen välillä minusta on tullut täti pienelle pojalle. Onnittelut sinne Ylivieskaan perhe Ruhkalalle! Sitten alkoikin tämän illan hässäkkä kun lemmentuskissaan olevat koirat olivat järjestelleet täällä yhtä sun toista. Suurimmaksi osaksi selvittiin moppaamalla, mutta Jannun aikaansaama tuho oli konkreettisempaa. Siinä kivasti kettuuntuneena aikataulu pissi silmille lopullisesti ja enhän mä mihinkään Kennelpiirin talkoisiin enää ehtinyt, joten perhekeskeisyys jatkui siivousurakan jälkeen. Istutettiin Jennin & Kattin kanssa kukkia (joo, siis MINÄ kukkapenkissä - mielikuvan aikaansaaminen verkkokalvoille lienee mahdoton tehtävä) ja siinä sitten tapahtui sellainen lumipalloefekti, että meillä ei enää ole etupihalla isoa kuusta eikä pihakoivuissa vänkkyröitä alaoksia. Ensimmäiset saunavastatkin (vai väännetäänkö kättä... onko se oikeampi sana vihta?) tuli tehtyä ja saunassa kokeiltua. NYT on kesä kun niin päätetään.

Lomani alkuun on nyt tätä kirjoittaessani 41 tuntia ja 20 minuuttia. Mä EHKÄ selviän!