Loma siis alkaa olla tältä erää lusittu. Ainoa positiivinen asia tässä on, että seuraava lomajakso on elokuussa eli ei sitä kaikkea ole vielä kulutettu.

Miten sitä tälleen lomalla ollessaan villiintyykin vapaudesta? Kellon kanssa eläminen huomisesta alkaen ei kiinnosta yhtään. Väsyttää valmiiksi ajatuskin.

Työt häiritsee vapaa-aikaa, mutta mahdollistaa sen. Juuri äsken totesin sen taas kun kurkkasin huomenna tilille napsahtavan palkan pankkiohjelmasta ja juuri sitä ennen olin ilmoittanut koiriani toistakymmeneen agistarttiin Kokkolaan. Tili tulee, tili menee ja ei tee heikkoakaan kuluttaa kaikkea tienaamaansa muutamassa vartissa. Sen jälkeen kyllä yleensä heikottaa ja pahasti!

Tulee tästä harrastuksesta joskus pikkuisen rahaa takaisinpäinkin. Kutsuivat Kuopion näyttelyyn kehäsihteeriksi. Passar bra ja kun sinne ilmoitetuille koirillekin järkkäyty luottohandleri(t), menen mieluummin sihteerihommiin kuin jännittämään kehän laidalle omaa muovinauhanarpomisvuoroa. Lupasin kirjottaa tai pyörittää, ihan mitä vaan. Oon siellä ku partiolainen, mutta en perjantaina, kun silloin pitää vielä olla oikeassa ansiotyössä, siis siinä joka haittaa harrastuksia, mutta joka mah... "luuppi" on valmis ;-)

Koirilla on ollut tänään pääasiassa kotikotipäivä. Jannu ja Katti kävivät ottamassa kyytiä, josko oltas Itä-Länsi -pesispelin "markkinoilla" poikettu, mutta koska satoi, jätin väliin. Tarkotus oli myös kuvata koiria kolmen aikaan rannassa, mutta tuo taivaan repeäminen sotki kuviot. Sitä ennen ehdittiin kuitenkin Jaanan ja Maxi-pemun kanssa käydä opettelemassa uimista. Tai siis Maxi opetteli, minä pakotin sen opettelemaan ja Jaana tutustu digijärkkärin saloihin onnistuen kyllä melkoisen hyvin ensikokeilussaan. Pelastusliiveistä oli ilmiselvästi apua Maxin uimaharjoittelussa, sillä se kykeni hetken avustamisen jälkeen jopa hakemaan sille heitetyn lelun. Aluksihan se oli täysin varma siitä, että elo siinä vähintään lähtee. Silmät pullistu melkein päästä ulos ja tuo kauhu näkyy muutamassa kuvassakin. Ilme muuttuu kuitenkin levollisemmaksi kuva kuvalta ja lopetettiin uimakoulu heti kun Maxi oli kahdesti hakenut uimalla sille heitetyn lelun. Ei ahnehdittu. Nyt vain tuli Jaanalla pelastusliivien ja kelluvan lelun osto. Eihän tuota uimakoulua kannata keskeyttääkään.

Katti on ollut yöt sisäsiisti. Luojan kiitos... se nimittäin nukkuu meidän sängyssä :-D

Tämän illan mä tein konehommia. On kaikenlaista tietokoneella tehtävää rojektia (taittoa, kuvankäsittelyä ja sen sellasta) ilmassa ja en ole niihin ehtinyt paneutua kuin pikkupätkissä. Puhelinkin katosi jossain vaiheessa ja siihen on varmaan tullut miljuuna puhelua. Pitää varmaan mennä kattomaan jäikö se autoon vai onko Jannu syönyt senkin...

Jos ei mua telehvoonilla tavota huomenna niin se puhelin EDELLEEN on hukassa.