Tri7weeks.jpg
Taavi, Rinja ja Romi

Niin se vain tuli tuo maaginen 7 viikon raja vastaan. Siinä iässä merkillisesti pennuilla napsahtaa YYA-sopimuksessa katkos mitä tulee näyttelyasennossa pönöttämiseen, mutta pannaan esille nyt tollanen söpöilykuva. Lavastuksesta sen verran, että mä olen ton pöydän alla pitämässä pentujen häntiä ristissä ja Heini on etualalla valmiina koppaamaan nuo mitään pelkäämättömät ikiliikkujat syliinsä jos päättävät karata ja luoda häntänsä mun kouraan a'la sisiliskot. Kameran takana nauraa Hanna, mutta onneks paineli sentään sitä laukasunappia.

Kalle on nyt tätä kirjoitettaessa kotosalla. Kiroilevaa siiliä on iso ikävä, mutta samalla ollaan mahottoman ylpeitä, että pystyttiin tarjoamaan tämmönen apu. Ilo oli siis myös meidän puolella!

Koska meidän huushollissa on tapana antaa pentusille kaiken maailman ihmeellisiä elämänkokemuksia niin eilen ne tutustui Rellun käsijarruvaijereiden säätämiseen. Mekaanikkoja niistä tulee:

smIMG_5193.jpg
kuva: HannaH

Raahen eläinlääkäritilanne on tätä kirjoitettaessa ihan kuralla, joten nyt varmaan käy niin, että pentutarkastus ennen Romin perjantaista lähtöä jää olosuhteiden pakosta tekemättä sirutuksesta puhumattakaan. Eihän tätä kukaan usko jos tästä kavereille kertoo, mutta tulkaapa tänne ja koittakaa soitella elukkalekuriaikaa muuten kuin hätätapauksessa. Siltikään ei apua aina löydy tai se ei ehdi paikalle. 

IMG_0368.jpg
Lepää rauhassa Valopilkku!